Lányok! Mennyire fáj a szüzesség elvesztése?
Valakinek fáj, valakinek nem.
Nekem nagyon fájt, mondjuk tegyük hozzá, hogy a párom nem volt túl figyelmes hozzám. Mindvégig azt hittem, hogy majd gyengéd lesz velem, mert szeret, és folyton kedveskedik, de naív voltam, és hát kicsit sem volt az.
Meg aztán kis szerszámnak se nevezhető az, ami a lábai között volt, szóval...
Drukkolok, hogy neked jobb legyen, ha már 18 éves korodig vártál:)
Ne félj, mert tényleg annál rosszabb.
Nem, nem gáz, ha vérezni is fogsz, mert ez egy "természetesnek mondható" dolog. Sok lány vérzik. De hogyha a barátod ezt nem érti meg, akkor pedig jó nagy taplóság tőle. De ne aggódj, mert amúgy nem gáz dolog! :) És ha tényleg szeret, akkor ezt megérti. :)
Hát nem akarlak megijeszteni, de beszéltem olyannal, akinek 10/11 volt a fájdalom.
Másnak 10/6. Nekem személy szerint nem is fájt, csak feszítő érzés volt olyan 2-3 percig.
Ha jól fel vagy izgulva, nedves vagy és hosszú az előjáték + bízol a barátodban és teljes szívedből imádod, akkor szerintem már más a helyzet, sokkal jobb! :)
Sok sikert, remélem jó lesz neked is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!