Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mennyire fáj a szüzess...

Lányok! Mennyire fáj a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Pénteken lefogok feküdni a barátommal és nagyon félek a fájdalomtól. Barátom az már nem szűz. Az gáz ha vérezni is fogok? Mennyire fog fájni? 18/L
2013. dec. 18. 22:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%
foghúzás
2013. dec. 18. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
57%
Nyugi, puha lesz és úgy nem fáj.
2013. dec. 18. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne felj, minel jobban felsz annal rosszabb. Az en elso alkalmam az oszinten nem volt megtervezve egyaltalan. Ezzel a sraccal mar egy jo ideje kavartunk es agyik alkalommal amikor talalkoztunk cask ugy a pillanat heveben megtortent. Na de a lenyeg az hogy en abban a pillanatban nem feltem es en is nagyon akartam es biztos hogy ez sokat segitett. Nem volt olyan nagyon kellemes az elejen. De nem fajt nagyon ne izgulj. Es nem, nem gaz ez egy vele jaroja es ezt o is tudja.
2013. dec. 19. 07:16
 4/14 anonim válasza:
67%
nagyon fáj!!!!!!
2013. dec. 19. 10:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek fáj, valakinek nem.

Nekem nagyon fájt, mondjuk tegyük hozzá, hogy a párom nem volt túl figyelmes hozzám. Mindvégig azt hittem, hogy majd gyengéd lesz velem, mert szeret, és folyton kedveskedik, de naív voltam, és hát kicsit sem volt az.

Meg aztán kis szerszámnak se nevezhető az, ami a lábai között volt, szóval...

Drukkolok, hogy neked jobb legyen, ha már 18 éves korodig vártál:)

2013. dec. 19. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
nekem se fájt különösebben, olyan feszítő érzés volt eleinte, olyan jó fájdalom,ha lehet így hívni, jó volt érezni, ahogy bennem van. Csak úgy megtörtént a dolog, nem is gondoltam arra, hogy az nap el fogom veszteni. Így nem volt időm felkészülni, hogy most mi lesz, meg is feledkeztem arról, hogy hiszen ez fájhat. A dolog közben meg már abszolút máshol járt az agyam. Én nem véreztem. 18 voltam.
2013. dec. 19. 11:30
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
azt viszont hozzá kell tennem, hogy annyira váratlan volt, hogy nem volt gumink, és nem védekeztünk, amiből később lettek további bonyodalmak, de nem lett baj szerencsére. Szóval védekezzetek!!!
2013. dec. 19. 11:38
 8/14 anonim válasza:

Ne félj, mert tényleg annál rosszabb.

Nem, nem gáz, ha vérezni is fogsz, mert ez egy "természetesnek mondható" dolog. Sok lány vérzik. De hogyha a barátod ezt nem érti meg, akkor pedig jó nagy taplóság tőle. De ne aggódj, mert amúgy nem gáz dolog! :) És ha tényleg szeret, akkor ezt megérti. :)

Hát nem akarlak megijeszteni, de beszéltem olyannal, akinek 10/11 volt a fájdalom.

Másnak 10/6. Nekem személy szerint nem is fájt, csak feszítő érzés volt olyan 2-3 percig.

Ha jól fel vagy izgulva, nedves vagy és hosszú az előjáték + bízol a barátodban és teljes szívedből imádod, akkor szerintem már más a helyzet, sokkal jobb! :)

Sok sikert, remélem jó lesz neked is! :)

2013. dec. 19. 17:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. dec. 19. 17:13
 10/14 anonim válasza:
Nekem csak picit volt kellemetlen, és egyáltalán nem vérzett.
2013. dec. 19. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!