Lányok! Miért olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 18:21
1/13 anonim válasza:
Mert olyan, mint az élet. Csak egyszer adódik meg.
2/13 anonim válasza:
Mert csak egyszer történik meg.
3/13 anonim válasza:
Fel van fújva. És ezt, mint nő mondom. Én pl. nem is éreztem semmilyen fájdalmat vagy különbséget a többi aktushoz képest.
4/13 anonim válasza:
Mert ez egy olyan dolog amit csak egy valakinek lehet odaadni. Jobb esetben olyannak aki megérdemli!
5/13 anonim válasza:
Mert a lányok jól áll a szende szűz kislány szerep :) De a fiúknak meg ciki ha már 18-20 évesen szűz.
6/13 anonim válasza:
Mert belénk van nevelve ez a gondolkodás évszázadok óta, de amúgy én pont nem éltem meg nagy dologként.
7/13 anonim válasza:
mert első alkalom,oda adhatod valakinek
van akinek nem nagy dolog,de egy olyan embert sem ismerek,aki ne bánta volna meg,hogy olyannal veszítette el aki iránt semmit sem érzett
8/13 anonim válasza:
Nem olyan nagy dolog. De mint minden, a lányok szeretnek róla beszélni. Ez ok a beszédre.
9/13 Kate M. válasza:
Vannak akiknek ez nagy dolog, és többek között azért, mert akkor először teszed ezt, és szerintem nem azért mert "odaadhatod" valakinek, hanem sokkal inkább mert ez a lánynak nagy dolog mert nem mindegy h milyen lesz az első alkalom :) szerintem.
10/13 anonim válasza:
Nekem egyaltalan nem volt az, megtortent?..oke! Nem is volt eltervezve meg semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!