Mennyire nagy dolog a szüzesség elvesztése? Mennyire éri meg várni vele? 16L
Figyelt kérdés
7 hónapja járunk, és pénteken töltenénk kettesben a napot, és arra gondoltam, hogy akkor majd talán meg lehetne az első. Ő már pár hete is felhozta,de akkor vissza utasítottam, mert kevés időnk volt.
Én nagyon szeretem, és meg is bízom benne, viszont nagyon elriasztott az a dolog, amiket a haverjaival beszél az ilyen dolgokról. Volt már részem hallani pár ilyen 'perverzséget' amiket egymás közt beszéltek a szeretkezésről, és nem akarom hogy akkor majd csak simán "meghúzzon"az ő szavaival élve.
Szerintetek?Nagyon hülyeség ezen rágódni?
Ő 17 én 16 múltam.
2013. jún. 3. 22:33
1/24 anonim válasza:
Mondd már el miért akarsz 16 évesen dugni miért nem 18? Indokold már meg 2 okkal légyszives
2/24 anonim válasza:
A te saját életed, tested, te döntesz. Ha ennyire szereted tedd meg, csak később nehogy megbánd.
3/24 anonim válasza:
ha megbíznál benne, akkor eszedbe sem jutna olyantól tartani, hogy csak "meghúz". akkor biztosnak kéne lenned abban, hogy igyekszik neked emlékezetessé, és kellemessé tenni az első alkalmat.
4/24 anonim válasza:
Én is így voltam ezzel, mondjuk én 17 és fél éves voltam. Jóval rövidebb ideje voltunk együtt, én féltem, hogy én is csak egy leszek a sok közül, meg arra kellek csak neki, de nem így történt, már 4,5 éve vagyunk együtt.
5/24 anonim válasza:
1. felétek ez olyan, mint amikor a boltba venni akarsz cigit, vagy piát? azért várod a 18 at hogy elveszíthesd a szüzességed? kitől kérik a személyit ilyenkor?:D
6/24 A kérdező kommentje:
Szeretem, és már régebb is gondolkodtam rajta, hogy eltelt már annyi idő, hogy jól kiismerjem és bízzam benne. De ezek a dolgok voltak kiábrándítóak, hogy ilyen könnyelműen traccsol a haverjaival a "meghúzásról,d-gásról stb"mintha neki csak ennyit jelentene?
2013. jún. 3. 22:38
8/24 A kérdező kommentje:
5.nem kérik, és nem is arra értem, hanem, hogy ez a dolog miatt nem akarom, vagyis ez ábrándított ki...:/
2013. jún. 3. 22:40
9/24 anonim válasza:
Miért, sírva beszéljen a barátainak a szexről? Kislány nagyon messze jársz te még lélekben hozzá. Lehet testileg már készen állsz rá de lelkileg még biztos nem...
10/24 anonim válasza:
20 vagyok :D ne aggódj nem vagyok apáca de nem értem miért akarja mindenki 12-16 évesen megdugatni magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!