Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire nagy dolog a szüzessé...

Mennyire nagy dolog a szüzesség elvesztése? Mennyire éri meg várni vele? 16L

Figyelt kérdés

7 hónapja járunk, és pénteken töltenénk kettesben a napot, és arra gondoltam, hogy akkor majd talán meg lehetne az első. Ő már pár hete is felhozta,de akkor vissza utasítottam, mert kevés időnk volt.

Én nagyon szeretem, és meg is bízom benne, viszont nagyon elriasztott az a dolog, amiket a haverjaival beszél az ilyen dolgokról. Volt már részem hallani pár ilyen 'perverzséget' amiket egymás közt beszéltek a szeretkezésről, és nem akarom hogy akkor majd csak simán "meghúzzon"az ő szavaival élve.

Szerintetek?Nagyon hülyeség ezen rágódni?

Ő 17 én 16 múltam.

2013. jún. 3. 22:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

mégis hogan kéne beszéljen róla? nyugodj már meg.. az csak duma

nem fogja haverok előtt szerelmeskedésnek hívni

2013. jún. 3. 22:40
 12/24 A kérdező kommentje:
De azt szűrtem le belőle, hogy neki is akkor annyit jelent az egész, egy 'menetet' míg nekem fontos...
2013. jún. 3. 22:44
 13/24 anonim ***** válasza:
38%
lányok túl bonyolítjátok :P én imádom a barátnőmet, de a barátok körében mindenki úgy beszél a csajáról, hogy aki farkalok :D nem szokás érzelegni :P
2013. jún. 3. 22:51
 14/24 A kérdező kommentje:
akkor ez normális a fiúk közt, és attól függetlenül még sokat jelenthet neki? Mert én tényleg azt szűrtem le az ilyen dumából, hogy semmibe veszik.:/
2013. jún. 3. 22:54
 15/24 anonim ***** válasza:
38%

A fiúk ugyanúgy, ahogy a csajok a saját baráti körükben teljesen máshogy beszélgetnek. Értem ez alatt, hogy csak fiúk, vagy csak lányok vannak ott.

Egyszerűen próbálja tenni az agyát a haverjai előtt. Ha ez zavar, és kétséget szül benned mondd meg neki. Ha szeret reagálni fog rá.

2013. jún. 3. 22:55
 16/24 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2013. jún. 3. 22:58
 17/24 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ez zavar, akkor szerintem először is beszéld meg vele. Utána meg ráértek lefeküdni, ha megnyugodtál. :)
2013. jún. 3. 23:00
 18/24 A kérdező kommentje:
köszi! Mindenképp akkor előtte rákérdezek:)
2013. jún. 3. 23:06
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha értékesnek tartod Magad, akkor nem kapkodod el, és vársz még jó darabig!
2013. jún. 4. 15:40
 20/24 anonim ***** válasza:
54%
Majd akkor térj vissza rá,hanem másoktól vársz választ,és ha nem a szüzesség elvesztéséről beszélsz,mert nem az a lényeg,bár a mai kis 13-16 éves tinik csak dugnak eszetlenül,fogalmuk sincs milyen szerelemből szeretkezni,éretten,mert ők csak a szüzességük vesztik el a gyerekszerelmeikkel,rosszabb esetben haverral,vagy ismeretlennel.
2013. jún. 4. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!