Mennyire nagy dolog a szüzesség elvesztése? Mennyire éri meg várni vele? 16L
7 hónapja járunk, és pénteken töltenénk kettesben a napot, és arra gondoltam, hogy akkor majd talán meg lehetne az első. Ő már pár hete is felhozta,de akkor vissza utasítottam, mert kevés időnk volt.
Én nagyon szeretem, és meg is bízom benne, viszont nagyon elriasztott az a dolog, amiket a haverjaival beszél az ilyen dolgokról. Volt már részem hallani pár ilyen 'perverzséget' amiket egymás közt beszéltek a szeretkezésről, és nem akarom hogy akkor majd csak simán "meghúzzon"az ő szavaival élve.
Szerintetek?Nagyon hülyeség ezen rágódni?
Ő 17 én 16 múltam.
mégis hogan kéne beszéljen róla? nyugodj már meg.. az csak duma
nem fogja haverok előtt szerelmeskedésnek hívni
A fiúk ugyanúgy, ahogy a csajok a saját baráti körükben teljesen máshogy beszélgetnek. Értem ez alatt, hogy csak fiúk, vagy csak lányok vannak ott.
Egyszerűen próbálja tenni az agyát a haverjai előtt. Ha ez zavar, és kétséget szül benned mondd meg neki. Ha szeret reagálni fog rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!