Lányok! Miért olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 18:21
11/13 anonim válasza:
5- ös válaszoló!
Miért lenne ciki egy fiúnak, ha még szűz. Ha nem akart senkivel lefeküdni, azzal nincs semmi baj! Aki ilyenen fennakad, az meglehetősen felszínes. Legalábbis szerintem. Nem minden fiú egyforma. Van olyan, akinek ez fontos, és kész.
12/13 anonim válasza:
sztem ezt neveli az emberekbe a társadalom. persze ez a kis tini p*kat nem érdekli
13/13 anonim válasza:
Engem pont ettől az "odaadod valakinek" felfogástól ver ki a víz. Mit adok, basszus? Ha életemben először kóstolok pirított királyrákot egy nyaralás során, akkor az étteremnek adtam a ráktól való érintetlenségemet, megtiszteltem a tulajt azzal, hogy ilyen kiszolgáltatott állapotba kerítettem magam vele szemben? Addig oké, hogy ízletes kell legyen a fogás ahhoz, hogy ne menjen el tőle egy életre a kedvem, de ennyi a kitétel, nem több, nincs itt semmiféle világrendítő lemondás/felkínálás a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!