Volna egy problémám a barátommal valaki tud segíteni? (többi lent)
Az sem mindegy, hány évesek vagytok, pl. 16 alatt nagyon nagy felelőtlenség lenne belemenni 1 hónap után, még akkor is, ha pár szexőrült itt mondogatja, hogy engedned kellett volna. Ráadásul normális pasi megvárja, amíg a párja késznek érzi rá magát (persze, van, aki irreálisan hosszú ideig váratja a másikat, főleg ha már nem szűz és 20 fölött van, de az is más történet).
Sztem mondd meg neki, hogy feszélyez, hogy ennyiszer kérdezgeti, és nem vagy még kész rá (már ha ez a szituáció), vagy hogy szeretnél még várni, és rossz érzés, hogy sürget. Mindezt nyugodtan mondd meg neki. Sztem a reakcióiból le lehet szűrni, hogy tényleg érdekled-e vagy csak a lyukra hajt.
Én nem irom le, hogy mikor feküdtem le a barátommal, de legyen elég, hogy az első hónapban már bőven megvolt. Én tudtam, hogy ő ilyen és neki ez fontos. Nem tudtam én se, hogy mi fog ebből kisülni, de szerencsére már másfél éve együtt vagyunk és mondhatni a kapcsolatunk is jó.
De azért gondold át, hogy neked megérné-e kockáztatni, meg hogy milyen is a srác..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!