Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Volna egy problémám a barátomm...

Volna egy problémám a barátommal valaki tud segíteni? (többi lent)

Figyelt kérdés
A barátom folyton szexelni akar és azt kérdezgeti mikorra tervezem már az elsőt. Nem tudom de az utóbbi 2 hétben mindennap vagy 2x 3x megkérdezte ezt. Lassan kezdem magam úgy érezni hogy csak a szex miatt kellek neki és amint elvette a szüzességem lelép :/. Szerintetek igazam van vagy csak túlreagálom? :S

2013. dec. 8. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
az utóbbi 2 hétből arra következtetek, hogy minimum egy hónapja vagytok együtt, ennyi idő alatt pedig már illet volna lépned if you know what i mean
2013. dec. 8. 17:02
 2/9 zotanbro ***** válasza:
66%
attol fugg h miota vagytok egyutt :D ha 1v2 honapja akk sanszos h csak megdug de ha regebb ota skkor nem.
2013. dec. 8. 17:03
 3/9 A kérdező kommentje:
3 és fél hete vagyunk eggyüt
2013. dec. 8. 17:07
 4/9 anonim válasza:
66%
akkor csak alad akar csapni aztan meg lelep
2013. dec. 8. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, hány évesek vagytok, pl. 16 alatt nagyon nagy felelőtlenség lenne belemenni 1 hónap után, még akkor is, ha pár szexőrült itt mondogatja, hogy engedned kellett volna. Ráadásul normális pasi megvárja, amíg a párja késznek érzi rá magát (persze, van, aki irreálisan hosszú ideig váratja a másikat, főleg ha már nem szűz és 20 fölött van, de az is más történet).

Sztem mondd meg neki, hogy feszélyez, hogy ennyiszer kérdezgeti, és nem vagy még kész rá (már ha ez a szituáció), vagy hogy szeretnél még várni, és rossz érzés, hogy sürget. Mindezt nyugodtan mondd meg neki. Sztem a reakcióiból le lehet szűrni, hogy tényleg érdekled-e vagy csak a lyukra hajt.

2013. dec. 8. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
elég rövid idő, mondjuk manapság a szüzességet túlértékelik, semmi extra nincs benne, elvesztik és kész, nem kell ezt túlbonyolítani, de egyébként tényleg gyanús lehet a dolog, nem bíznék a csávóban, friss még a kezdeti idő. Majd kialakul. Hány éves vagy?
2013. dec. 8. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem képesvárni addig, amig késznek érzed magad te is, akkor ne feküdj le vele, mert csak azt akarja. Ha a barátod nem képes várni és figyelni rádk akk, akkor nem szeret (eléggé), és nem érdemel meg. szerintem mondd meg neki h még nem akarsz, és ha hizstizik akk tudod majd h csak szexet akart és hagyd ott
2013. dec. 10. 06:10
 8/9 anonim válasza:

Én nem irom le, hogy mikor feküdtem le a barátommal, de legyen elég, hogy az első hónapban már bőven megvolt. Én tudtam, hogy ő ilyen és neki ez fontos. Nem tudtam én se, hogy mi fog ebből kisülni, de szerencsére már másfél éve együtt vagyunk és mondhatni a kapcsolatunk is jó.

De azért gondold át, hogy neked megérné-e kockáztatni, meg hogy milyen is a srác..

2013. dec. 14. 00:02
 9/9 anonim válasza:
Szerintem ne fekudj meg le vele..én a helyedben minimum 2 hónapot varnek vele az elég idő arra h megtud h csak arra kellesz-e!
2014. febr. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!