Miért kell szégyellni és titkolni azt, ha valaki még szűz?
Sajnos egyik csajnak sincs a homlokára tetoválva hogy komoly kapcsolatot akar vagy csak dugópajtit.
Volt már olyan nő, aki bemesélte nekem hogy komoly kapcsolatot szeretne, de mivel nem csókoltam meg első randi alakalmával, így 2. randi már nem fog összejönni. wtf? mégis honnan kellett volna leszűrnöm hogy mit is akar?!
Szégyellni? -> nem szégyellem
Titkolni? -> nem titkolom, csak nem ezzel kezdem a bemutatkozást, illetve ha nem kérdez rá, én nem hozom fel a témát, ugyanúgy ahogy a bankkártyám pinkódját se mondom el senkinek, úgy ezt se.
Nem tudom hogy te milyen világban élsz, de a legtöbb 20+ éves szűz emberre kidülledt szemekkel néznek, ha azt mondja hogy nem volt kapcsolata. Mert hogy lehet az?! És, nem az az első gondolatuk, hogy az illető nem találta meg a szerelmét, hanem az hogy gyépés, önimádó, perverz, baltás gyilkos, és csak azért van vele/kapar nála, hogy minél előbb megfektesse.
mert akinek elmondtam, az minden egyes nap megkérdezi hogy: na van már csajod? bäsztam-e már?! meleg vagy?
ezért nem akarom hirdezni szüzességem :D
22:16
Nem is én komplikálom túl, hanem az adott csaj lát bele olyan dolgokat amik nincsenek is (önbizalomhiány, mentális probléma, stb.). Ezek után magyarázkodjon neki a f.s.om, az! Amúgy is milyen alapon magyarázkodjak? Ki ő hogy nekem kell elnézést kérnem tőle emiatt, amihez semmi köze!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Pl a fenti link is egy ilyen fogyatékos díszpintyet mutat be. Szűz a pasi, első gondolata a csajnak, hogy a pasi mentálisan beteg, mert még nem dugott. Ilyennel legyél te őszinte, meg magyarázkodj neki. Eldöntötte az ő máknyi agyával hogy mi van, azt te sosem fogod tudni megváltoztatni.
Te is egy szűzutáló vagy, illetve csak osztod az észt, csak azért mert becsúsztattad valakinek akinek a nevét se tudod. Jössz itt a miértekkel, mint a többiek, amikor NINCS olyan hogy miért. Így hozta az élet, és úgy döntöttem hogy nem fogok egy noname csajjal kufircolni, akihez nem köt semmi érzelem, csak azért hogy beleférjek a közvélemény által kitalált tökéletes világba.
Rosszul látod az arányokat öreg! Van az a kevés csaj akiket nem zavar a tapasztalatlanság. Persze ezek nagy részét hamar befűzik és a maradéknak se fogsz törvényszerűen tetszeni. Aztán ott van a túlnyomó többség akik soha többé nem fognak rád férfiként tekinteni,ha megtudják hogy még szűz vagy.
De tudod mit? A nők még a kisebb probléma. Tudod mikor kerül a szar a palacsintába? Amikor a férfiak tudják meg hogy szűz vagy! Onnantól kezdődik a folyamatos szopatás és leépítés. Egyszerűen utálok már társaságba járni,mert az alaptéma úgyis mindig a szex és ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor rögtön leszűrik hogy valami nincs rendben és onnantól mindenki szíve kötelességének érzi hogy éreztesse veled mekkora egy szánalmas szarkupac vagy!
Hát most nézd,nem igazán vagyok abban a helyzetben hogy válogassak. Az egész "városban" van egy...AZ AZ EGY hely ahova ki szoktam járni mert minden más csak disco. Namármost ha erről az egy helyről is kidobatom vagy kiutáltatom magam akkor enyhén szólva is cseszhetem az egészet.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!