Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell szégyellni és...

Miért kell szégyellni és titkolni azt, ha valaki még szűz?

Figyelt kérdés
Számomra elég nagy rejtély az, hogy minek kell ezen fen akadni, ha valaki még akkor is szűz, ha már túllépett egy bizonyos életkor felett. Nem is korfüggő az egész, mert vannak olyan emberek akik később érnek. Meg minek kell egy nő/férfi előtt titkolózni, miért kell ebből ügyet csinálni? Ha megvan a vonzalom, akkor pont lefogja tojni a partner, hogy előtte senkivel se volt.
2013. dec. 16. 20:57
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Sajnos egyik csajnak sincs a homlokára tetoválva hogy komoly kapcsolatot akar vagy csak dugópajtit.

Volt már olyan nő, aki bemesélte nekem hogy komoly kapcsolatot szeretne, de mivel nem csókoltam meg első randi alakalmával, így 2. randi már nem fog összejönni. wtf? mégis honnan kellett volna leszűrnöm hogy mit is akar?!

Szégyellni? -> nem szégyellem

Titkolni? -> nem titkolom, csak nem ezzel kezdem a bemutatkozást, illetve ha nem kérdez rá, én nem hozom fel a témát, ugyanúgy ahogy a bankkártyám pinkódját se mondom el senkinek, úgy ezt se.

Nem tudom hogy te milyen világban élsz, de a legtöbb 20+ éves szűz emberre kidülledt szemekkel néznek, ha azt mondja hogy nem volt kapcsolata. Mert hogy lehet az?! És, nem az az első gondolatuk, hogy az illető nem találta meg a szerelmét, hanem az hogy gyépés, önimádó, perverz, baltás gyilkos, és csak azért van vele/kapar nála, hogy minél előbb megfektesse.

2013. dec. 16. 22:11
 22/34 A kérdező kommentje:
Ebben a világban élek amiben te is. Normálisan kell elmondani a miértjét és nem lesz semmi gond, nem kell túlkomplikálni!
2013. dec. 16. 22:16
 23/34 anonim ***** válasza:

mert akinek elmondtam, az minden egyes nap megkérdezi hogy: na van már csajod? bäsztam-e már?! meleg vagy?

ezért nem akarom hirdezni szüzességem :D

2013. dec. 16. 22:47
 24/34 anonim ***** válasza:

22:16

Nem is én komplikálom túl, hanem az adott csaj lát bele olyan dolgokat amik nincsenek is (önbizalomhiány, mentális probléma, stb.). Ezek után magyarázkodjon neki a f.s.om, az! Amúgy is milyen alapon magyarázkodjak? Ki ő hogy nekem kell elnézést kérnem tőle emiatt, amihez semmi köze!

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Pl a fenti link is egy ilyen fogyatékos díszpintyet mutat be. Szűz a pasi, első gondolata a csajnak, hogy a pasi mentálisan beteg, mert még nem dugott. Ilyennel legyél te őszinte, meg magyarázkodj neki. Eldöntötte az ő máknyi agyával hogy mi van, azt te sosem fogod tudni megváltoztatni.

Te is egy szűzutáló vagy, illetve csak osztod az észt, csak azért mert becsúsztattad valakinek akinek a nevét se tudod. Jössz itt a miértekkel, mint a többiek, amikor NINCS olyan hogy miért. Így hozta az élet, és úgy döntöttem hogy nem fogok egy noname csajjal kufircolni, akihez nem köt semmi érzelem, csak azért hogy beleférjek a közvélemény által kitalált tökéletes világba.

2013. dec. 17. 10:31
 25/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűzutáló, és még soha nem feküdtem le olyannal akihez nem vonzódok, csak akkor ha érzek utána valamit. Egyszerűen túlzásba viszi a legtöbb ember ezt a témát és sajnos másokat is megfertőz a negatív hozzáállásával anno engem is. Megértem hogy vannak, olyan nők akiket ez zavarja, de nem mindegyik ilyen, a legtöbb nő nem csinál belőle gondot, az lehet hogy nagyot néznek, de ettől még nem biztos hogy faképnél hagy, csak el kell mondani a miértjét, amiből lehet még jó dolog sülhet ki, ezt kéne megérteni.
2013. dec. 17. 11:57
 26/34 LeftBehind ***** válasza:

Rosszul látod az arányokat öreg! Van az a kevés csaj akiket nem zavar a tapasztalatlanság. Persze ezek nagy részét hamar befűzik és a maradéknak se fogsz törvényszerűen tetszeni. Aztán ott van a túlnyomó többség akik soha többé nem fognak rád férfiként tekinteni,ha megtudják hogy még szűz vagy.

De tudod mit? A nők még a kisebb probléma. Tudod mikor kerül a szar a palacsintába? Amikor a férfiak tudják meg hogy szűz vagy! Onnantól kezdődik a folyamatos szopatás és leépítés. Egyszerűen utálok már társaságba járni,mert az alaptéma úgyis mindig a szex és ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor rögtön leszűrik hogy valami nincs rendben és onnantól mindenki szíve kötelességének érzi hogy éreztesse veled mekkora egy szánalmas szarkupac vagy!

2013. dec. 17. 12:46
 27/34 A kérdező kommentje:
Milyen sz.r társaságban vagy? Engem sose cseszegetett ezzel senki sem! Még a nők sem! Pedig elég későn kezdtek el érdekelni. Nem az a baj veletek, hogy állandóan feszengtek, sose tudtok ellazulni és emiatt cseszegetnek? Milyen kevés csajról írsz? Amelyik normális kapcsolatot keres higgyétek már el, hogy leszarja hány kapcsolatotok volt. Általában azokat zavarja, akik csak szexre mennek, de gondolom nem ilyen nő kell nektek. A másik, hogy hány évesek vagytok? Ezt a piszkáló korszakot általában 20 év fölött kinövik az emberek, ha meg ilyen hülyékkel vagy körül véve, akkor kerüld el őket vagy üsd le az egyiket! Próbálj keresni egy másik társaságot! Aztán lehet az a gond, hogy egyből azzal kezdetik az ismerkedést, hogy egyből felhozzátok ezt a szüzességi témát, ami nem túl bölcs dolog, de egy idő után jobb, ha az igazat mondjátok meg.
2013. dec. 17. 13:03
 28/34 LeftBehind ***** válasza:

Hát most nézd,nem igazán vagyok abban a helyzetben hogy válogassak. Az egész "városban" van egy...AZ AZ EGY hely ahova ki szoktam járni mert minden más csak disco. Namármost ha erről az egy helyről is kidobatom vagy kiutáltatom magam akkor enyhén szólva is cseszhetem az egészet.

20/F

2013. dec. 17. 13:12
 29/34 A kérdező kommentje:
Szerintem itt van a kutya elásva, hogy túlságosan akarsz nőt! Nem szabad azt éreztetni a nőkkel, hogy egyből felakarod őket szedni. Kicsit titokzatosabbnak kell lenni! Nem azt mondom, hogy ne nőzz csak ne akard annyira. Közhely amit mondok, de igaz, hogy akkor találod meg a párod, ha nem számítasz rá. Az esetek 95%-ban így van!
2013. dec. 17. 19:29
 30/34 LeftBehind ***** válasza:
"Amikor nem számítasz rá"....ha ez igaz lenne körülöttem már rég egy hárem futkározna.
2013. dec. 17. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!