Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell szégyellni és...

Miért kell szégyellni és titkolni azt, ha valaki még szűz?

Figyelt kérdés
Számomra elég nagy rejtély az, hogy minek kell ezen fen akadni, ha valaki még akkor is szűz, ha már túllépett egy bizonyos életkor felett. Nem is korfüggő az egész, mert vannak olyan emberek akik később érnek. Meg minek kell egy nő/férfi előtt titkolózni, miért kell ebből ügyet csinálni? Ha megvan a vonzalom, akkor pont lefogja tojni a partner, hogy előtte senkivel se volt.
2013. dec. 16. 20:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Mert kiröhögnek, defektesnek tartanak miatta?
2013. dec. 16. 20:58
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokak szerint ciki, és ugye ki szeretné, ha ezzel csesztetnék egyfolytában.
 3/34 anonim válasza:
100%
Én sem titklom 19 éves fiü vagyok én az igazira várok és egy szép napom eljőn az idő csak sajna nincs egy ilyen lány :(
 4/34 anonim ***** válasza:
53%

Akárki akármit mond, nagyos is cink. Sok nő szóba sem áll tapasztalatlan/szűz fiúkkal, férfinál pedig egyenesen úgy kezelnek mintha leprás lennél mert egyből elkönyvelik, hogy biztos szar leszel az ágyban vagy szánalmasnak tartják, hogy nem arról szólt eddig az életed, hogy folyamatosan a csajokat fűzögesd.

Lányoknál ez inkább pozitív tulajdonság mint negatív.

2013. dec. 16. 21:02
 5/34 A kérdező kommentje:
Szarul álltok az egészhez az a baj! Ha más lenne a hozzáállásotok, és nem ezen a pici dolgon akadnátok fent, nem kezelnének lúzernek a nők! Nem is értem, hogy mióta divat ez a kis dolog!
2013. dec. 16. 21:08
 6/34 anonim válasza:
Mert manapság már az az "elfogadott és a menő", ha 12 évesen elveszted a szüzességed, majd 14 éves korodra már az egész város átment rajtad.
2013. dec. 16. 21:09
 7/34 anonim válasza:
"Viccet" félretéve: nem kell szégyellni, de nem is kell világgá kürtölni, mivel senkinek semmi köze hozzá. Ennyi.
2013. dec. 16. 21:16
 8/34 Tarnolf ***** válasza:
100%

Szerintem nem kellene szégyellni. A titkolás más dolog, nem titkolni kell, inkább nem kell megosztani. Elvégre ez egy privát dolog.

Amúgy elég gáz, hogy a csajok egy része leprásként kezeli a szüzeket, meg elkönyveli, hogy rossz az ágyban. Ismerek olyan nőt, akin átment a fél város és volt aki csak azért ment még egy kört, mert azt hitte, az elsőnél csak rossz kedve volt a csajnak és nem adott bele mindent...aztán kiderült, hogy rémes az ágyban. (Persze ez a nőszemély dicsekedett, hogy mekkora nagy ember, mert megkefélte csomó ember. Mondanom se kell, nem sok esze van.)

De a társadalmat elcseszték, lassan megszűnik a tolerancia is. Mondjuk én úgy gondolom, aki ez a dolog miatt cikiz valakit, az szánni való.

2013. dec. 16. 21:16
 9/34 A kérdező kommentje:
Ti tényleg ilyen hülyék vagytok vagy csak szórakoztok? El nem tudnék egy olyan szituációt képzelni, ahol elmondjátok az igazat, és a csaj fogja a nyúl cipőt. Szerintem itt más a gond!
2013. dec. 16. 21:17
 10/34 anonim ***** válasza:
Nem nekünk divat ez, de ezt tapasztaljuk. Előkerül ez a téma kiderül, h huszon X évesen szűz vagy és nagyra nyílt szemekkel néznek rád. Ettől függetlenül nem kell hazudni erről Én legalábbis nem szoktam csak elég szar érzés, mert tudod hogy a másik már el is könyvelt gyökérnek emiatt( tudom nem midnenki, de azért a többség igen, legalábbis ez a tapasztalat). Én nem feltétlen érzem magam kevesebbnek emiatt, mert rengeteg nem szűz van aki csak a nagy büdös szerencsének köszönheti, hogy elveszítette.... Gondolok azokra akik pl. egy részeg pi**át megfektettek vagy rájuk mászott egy piás csaj egy buliban, de sok más lehetőség van csak ezek a leggyakoribbak (gondolom).
2013. dec. 16. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!