Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell szégyellni és...

Miért kell szégyellni és titkolni azt, ha valaki még szűz?

Figyelt kérdés
Számomra elég nagy rejtély az, hogy minek kell ezen fen akadni, ha valaki még akkor is szűz, ha már túllépett egy bizonyos életkor felett. Nem is korfüggő az egész, mert vannak olyan emberek akik később érnek. Meg minek kell egy nő/férfi előtt titkolózni, miért kell ebből ügyet csinálni? Ha megvan a vonzalom, akkor pont lefogja tojni a partner, hogy előtte senkivel se volt.
2013. dec. 16. 20:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én annak idején titkoltam, idősebb nő (26 éves) vette el a szüzességem, nem akartam előtte "töketlennek" tűnni. Mondjuk végül észre se vette, orgazmusa is volt. Ma már viszont valószínűleg elmondanám, mert tudom, nem ezen múlik.
2013. dec. 16. 21:28
 12/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak szórakozol?
2013. dec. 16. 21:28
 13/34 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy nagyot néz, ha elmondod, de éreztetni kell vele azt, hogy ettől nem vagy egy defektes szerencsétlen flótás. Én úgy vettem észre, hogy azok maradnak 20-n felül szüzek, akik későn érnek vagy komoly önértékelési gondjuk van. De a tapasztalanság csak egy állapot ami nem tart örökké.
2013. dec. 16. 21:30
 14/34 anonim ***** válasza:
Maradj csak az álomvilágodban, a szüzekkel meg ne foglalkozz inkább.
2013. dec. 16. 21:32
 15/34 A kérdező kommentje:
Te meg maradj a fekete-fehér világodban, mert ha állandóan csak a nőket szidod a sikertelenségedért, akkor ne csodálkozz, ha egyedül is maradsz! Azért vagyok hülye, mert logikusan gondolkozok és nem csak általánosítok?
2013. dec. 16. 21:35
 16/34 anonim ***** válasza:
Én nem szidom a nőket és nem általánosítok, csak a tapasztalataim alapján levonom a következtetéseket.
2013. dec. 16. 21:36
 17/34 A kérdező kommentje:
Én is áttestem ezen a korszakon, mert én is későn érő voltam, a haverjaim is állandóan ezzel jöttek, így hazudjak meg úgy hazudjak a nőknek erről, de rájöttem hogy egy kapcsolatban ez a legkisebb gond, ha már gondnak lehet nevezni. Ennél sokkal nagyon bajok is vannak, és ezért húz fel engem most már a sok nyafogó hülye, még élőben is.
2013. dec. 16. 21:43
 18/34 anonim ***** válasza:
Jó, akkor téma lezárva, nem jutunk dűlőre.
2013. dec. 16. 21:46
 19/34 A kérdező kommentje:
Nekem mind1 én csak segíteni, szeretnék azoknak akik ebben a cipőben járnak, mert én tapasztalatból mondom, hogy szégyellni egy ilyen dolgot teljesen felesleges, pláne úgy hogy nem minden ember egyforma. A legtöbb nőt, aki párkapcsolatot keres nem érdekli az, hogy kinek hány partnere volt, csak legyen férfias, és ez férfi szemszögből is így van a nőkkel kapcsolatban is. De ha valaki ezen görcsöl, azt könnyen észreveszik a nők, e miatt meg ne csodálkozzon senki, hogy sose jön össze!
2013. dec. 16. 21:58
 20/34 anonim ***** válasza:
2001-ben történt: én 17 a csaj 15éves volt. ismerkedtünk, majd amikor megtudta, hogy még szűz vagyok, azt mondta, hogy nem akar az első lenni. ezzel véget is ért ez a tiszavirág életű kapcsolat. azóta tudom, hogy bármit kérdeznek, mindig hazudni kell. és akkor mindenki boldog.
2013. dec. 16. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!