Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gyorsan vagy lassan? 15L

Gyorsan vagy lassan? 15L

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy barátommal most akarom elveszteni a szüzességem,de nem tudom hogy lenne a jó,és hogy fájna kevésbbé,ha lassan csúsztatná be,vagy ha gyorsan betenné és túl lennék rajta?
2013. dec. 16. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem várj még egy évet és addig gondolkozz el ezen.
2013. dec. 16. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
gyorsan.....felejtsd ezt el
2013. dec. 16. 15:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ha már mindenképp akarod, úgyse fogunk tudni lebeszélni.

mindenképp sokat izgasson, nyaljon, esetleg ujjazzon. aztán a farkát is jónéhányszor húzza végig a hüvelybemenetednél, hogy a puncilevedtől síkos legyen, és először óvatosan tolja addig, mag neked se kellemetlen, aztán ott álljon meg, izgasson, csókolózzatok, és, ha felkészültél rá, akkor jelezd neki. ekkor megint gyengéden próbáljon beljebb kerülni,ha sikerül jó, ha nem akkor eldöntheted, hogy folytatni szeretnéd, vagy inkább később? ha folytatnád, akkor jobban jársz, ha egy nagyobb lökéssel beljebb kerül. akkor viszont álljon le, hogy a puncid hozzászokjon, és csak után folytassa a mozgást. vagy még jobb, ha kis szoktatás után kihúzza és ismét élvezetig nyal, és csak aztán folytatjátok

2013. dec. 16. 15:16
 4/10 A kérdező kommentje:

ma 15:16

sikositó az nem tenne jót? ilyen ötletet is kaptam..

2013. dec. 16. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező.Ha nem tágulsz ki eléggé akkor így is úgy is fájni fog.Síkosító jó de az még kevés.

Ne dugj.

2013. dec. 16. 15:20
 6/10 anonim válasza:
52%

Ezek a válaszok.. -.-" 16 éves vagyok (F) és én óvatos voltam,szerencsére a barátnőm nem az a halálig görcsölős fajta,egy ideig kényeztettem és nagyon benedvesedet,és akkor nagyon simán becsusszant a péniszem,nem érzett fájdalmat,megjegyzem akkor még szűz volt. :) Ès ő akkor 15 éves volt,és én is akkor veszítettem el a szűzességemet,de rengeteget pettingeltünk előtte.Első kapcsolatom ès azzal veszítettem el akit tényleg alkalmasnak éreztem,és nem bántam meg,máig is együtt vagyunk,és hibátlan a kapcsolatunk,persze az is benne van a pakliban,hogy nem lesztek ilyen szerencsések mint mi,és mind2-en bánni fogjátok majd a dolgot. :/

(16 F)

2013. dec. 16. 15:22
 7/10 anonim válasza:
79%
Egy bölcs 16 éves ifjú...
2013. dec. 16. 15:54
 8/10 vakondka ***** válasza:

A legjobb az lenne ha sokszor pettingeznétek mielőtt megtörténik az első komoly szex.

Ez alatt megismeritek jobban egymás testét, megtanuljátok hogyan kell egymásnak örömet szerezni és végül az első együttlét sem lesz félelmetes, hanem természetes módon megtörténik.

Nem kell elkapkodni a dolgot, gyermek korodban sem kezdtél egyből járni minden átmenet nélkül.

Síkosító akkor hasznos, ha esetleg (az idegesség miatt) nem nedvesedsz be kellőképpen.

2013. dec. 16. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
MI A R*ÁKNAK BASZOL HA SZINTE AZT SEM TUDOD MIT CSINÁLSZ?
2013. dec. 17. 18:02
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
Mért ne tudná? Minden 30-40 éves válaszolónak üzenem, hogy ez egy új elbaszott generáció, tudja ő hogy mit csinál, csak annyit szeretne tudni tőletek hogy mi a jobb?
2013. dec. 17. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!