Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy jobb elveszíteni a...

Hogy jobb elveszíteni a szüzességet, gyorsan vagy lassan?

Figyelt kérdés

Ha gyorsan átszakítjuk, és hirtelen fáj, vagy ujjal picit tágitjuk, és lassan betenni?

Bárki aki értelmes, és normálisan tud válaszolni, elolvasom a válaszát, előre is köszi :)

2008. dec. 17. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

hát is-is. Érdemes előtte sokat pettingelni, ujjazni, mert nem csak a szűzhártya átszakadása fájhat, hanem hogy nincs az illető hozzászokva, h van valami a hüvelyében. Ez dörzsöl, és nem jó, ki is sebesedhet, ha nem elég nedves, ami egy szűz lány esetében könnyen előfordulhat az első aktus előtt.

Magáról a szűzhártya átszakításáról az a véleményem, hogy jobb, ha gyorsan szakad át, de ez fájdalomtűréstől függ. Nálam a bahatolás lassú volt, és szerintem ez így jó volt.Kellett az az érzet, hogy óvatos, és nem érdekelt, hogy mit érzek... :) Csak bíztam benne...

2008. dec. 17. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Hát ahogy jön. Mi előtte sokat pettingeltünk, kicsit tágított, de még 2 ujj se fért be, mert nagyon masszív volt a hártyám. (Mellesleg a pénisz könnyebben bemegy, mint 2 ujj, mert praktikusabb az alakja) Aztán egyszer megpróbáltuk, de akármilyen finoman próbálta, amint odaért, fájt. Viszont közben folyamatosan izgatott, ahogy tudott, én meg a fájdalom ellenére is egyre jobban ellazultam, és egyszercsak kicsit tovább jutott, és akkor jött a kis tűszúrás szerű fájdalom, és onnan már nem fájt:P. Végülis gyorsan történt, sztem ha nagyon érzékeny minden közelítésre, akkor csak így lehet. Persze előtte gyakran felajánlotta, hogy ha rossz, hagyjuk, de én kértem, hogy folytassa, mert vele még a rossz is jó volt:)
2008. dec. 17. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
pettingeljetek előtte nagyon sokat! csak akkor kezdjen el behatolni, mikor már szó szerint csorognak belőled a nedvek... és nem árt ha ujjaz előtte finoman egy kicsit...én amondó vagyok, lassan, finoman kell közelíteni, mert az egy picit még izgalmas is, és igaz, tovább tart a fájdalom de tűrhetőbb... mikor hirtelen teszi be, hát az sokkal rosszabb... én kipróbáltam mindkettőt...előbb lassan kezdtük, fájt fájt, de elment egynek, de mikor hirtelen lökött rajta egyet, azt hittem meghalok...
2008. dec. 18. 02:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csakis lassan. A barátom anno nagyon türelmes volt, kérdezte, nem fáj-e, minden rezdülésemet érezte és olyan lassan és gyengéden csinálta, ahogy tudta. Azt hiszem, nem is maga a szűzhártya átlyukasztása fájt, hanem az érzés volt baromi furcsa és új.

Szóval csak lassan és türelmesen! :)

2008. dec. 18. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lassan. Előtte sokat kell pettingelni (ujjazás, orál, csiklóizgatás), hogy minél jobban kiismerjétek egymás testét. A síkosító, kellő nedvesség, odafigyelés, türelem, romantikus, nyugodt környezet... rengeteget segít.
2008. dec. 18. 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
nem lehet eldönteni hogy jobb nekem nagyon fájt igyis ugyis de mégegyszer nem akarnám megélni nagyon rossz volt ,hogy lássam a barátommat hogy kinlodik még el sem tudott élvezni akkor, hiába csináltuk sokat...hozzá teszem gyengéd volt nagyon velem s azota is vele vagyok!
2008. dec. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!