Az gáz, ha eddig nem kívántam a szexet, ezért dobott a szerelmem (több, mint 1 évet várattam távkapcsiban), de most meg már nagyon kívánom büszkén szűz létemre? 18L
Kérdező, ne higyj el mindent amit mások mondanak, tudod az legtöbbször nem a valóság. Nagyon kislány vagy még.
Amit te kapcsolatnak képzeltél az valójában egy ismerettségnek tudható be maximum, vagy még annak se.
Főleg így hogy az ország egyik végéből mega másikból.. Ugye nem gondolod komolyan?
Az a helyzet, hogy nagyon be vagy zárva a kis világodba nyilván ebben a szüleidnek is nagy szerepe van, csak ezt később nagyon meg fogod szenvedni, de majd rájössz amikor elkezdesz igazán lázadni ez ellen, elköltözöl a pasidhoz otthonról stb hidd el eljön ez az idő.
Eltelik még 5-8 év és már emlékezni sem fogsz az ilyen ismerettségekre, mint ez, sőt mindennaposak lesznek az életedben.
Most még el sem tudod képzelni miylen a valódi élet, milyen a felnőtt világ.
De ebben a korban ez nem csak veled van így.
Nem mondom azt, hogy ez a normális, de ahány táj, annyi szokás, van ahol már 14 évesen férjhezmennek stb.
Sokszinű a világ.
Utolsónak: Tudom, hogy sokszor átvernek, mert naiv vagyok. De jobb, mint kiégett cinizmussal figyelni a világot. "Nagyon kislány vagy még." - Az is akarok maradni. Nem hiányoznak a mostaniaknál nagyobb problémák és elvárások.
Akinek nem volt még netes kapcsolata, az ezt nem tudja elképzelni. Ha nem velem történik, én se hiszem el, hogy ez ennyire létezik. Abból, amilyen lenézően írsz, gondolom jóval idősebb vagy nálam, ezért nem volt ilyenre még precedens nálad.
Nem vagyok az a lázadó típus.
"elköltözöl a pasidhoz otthonról stb hidd el eljön ez az idő."Nehezen tudom elhinni.
"Eltelik még 5-8 év és már emlékezni sem fogsz az ilyen ismerettségekre, mint ez, sőt mindennaposak lesznek az életedben."Mindennapos lesz, hogy 2 évig írogatok szerelmesleveleket? Nem fogok emlékezni az első szerelmemre?
Persze, érzem én, hogy van valami igazság abban, amit írsz, csak tudod dúl ez az "engem senki nem ért meg, mert én más vagyok" érzés a lelkemben, tudom és bevallom.
Gáz vagy nem gáz!! Ez itt a kérdés!
Gáz az ha valami szégyen...Szégyen csak az előtt érhet akik tudják a dolgaidat.Ha van 3 ember aki tudja azok előtt még kidumálhatod magad...Mi, válaszolók meg semmit se tudunk, még olvasni is cak nehezen...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!