Szerelmem lehet, hogy szűz volt?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú szűz, azt nagyon észre lehet venni?
Párom 26 éves, és nagyon nagyon jól csinálja, de most azt hallottam, hogy lehet, hogy még szűz volt...
Lehetséges.
2010. aug. 27. 17:44
1/14 anonim válasza:
Kérdés: nem tökéletesen mindegy neked?
2/14 anonim válasza:
Lehet. De ki a f@szomat érdekli??? nem tök 8 már??!!
3/14 anonim válasza:
Már nem szűz.. és jól is csinálja.. mi a probléma? Ennyire ráérsz, h ezen agyalsz?? miért nem mész el dolgozni??
4/14 anonim válasza:
Vagy egy T-rex. Ezek alapján ezt sem zárhatjuk ki...
5/14 anonim válasza:
nemigen létezik olyan ember, aki nem volt szűz
6/14 anonim válasza:
Ha ügyes akkor nem lehet észrevenni.
7/14 A kérdező kommentje:
Jó, érdekelne...
Amúgy dolgozok, csak délelőtt.
2010. aug. 27. 17:56
8/14 anonim válasza:
De figyelj, miért nem ülsz le megkérdezni tőle? Ha szerelmesek vagytok egymásba és jó a kapcsolatotok, meg tudtok beszélni dogokat. És ezt is. És ha esetleg az is volt, hát úgyse számít. Egyszóval őt kéne megkérdezni, mert itt egy anonim oldalon nem hiszem h bárki is meg tudná neked mondani látatlanba 2 mondatból h szűz volt-e.
9/14 anonim válasza:
Én meg tom mondani! Én igen! Én mindent megmondok!!! Cak kérdezzetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!