Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz, ha eddig nem kívántam...

Az gáz, ha eddig nem kívántam a szexet, ezért dobott a szerelmem (több, mint 1 évet várattam távkapcsiban), de most meg már nagyon kívánom büszkén szűz létemre? 18L

Figyelt kérdés
Több, mint 1/2 éve, hogy a barátom, akibe szerelmes voltam/vagyok? megunta, hogy nem vagyok erre készen. Õ akkor lett 19 és még szûz volt, azota van bnoje. Nagyon messze lakik, neten ismertem meg. Mostanaban kezdenek dolgozni a hormonjaim, dw most nincs senki, akiben megbizok, es a szuzessegemet meg azert “arra melto“ emberrel akarom elveszteni, mef nem is tartom cikinek, mindigis ugy terveztem, hogy tovabb fogom megtartani, mint az atlag, marmint hogy azerr varni kell ram, erkolcsi okokbol, bar vallasos is vagyok. De most meg nincs senki, neki meg csaja van.Mit csinaljak, pukkadjak meg? Annak idwjen tenyleg nem voltam kesz a szexre, de szettem it.
2013. dec. 14. 13:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A kérdés után aztán lesz jelentkező, az biztos.
2013. dec. 14. 14:02
 2/15 anonim ***** válasza:

A felét nem értem annak, amit írsz, próbálj már meg nem kihagyni betűket meg ilyesmi...

Egyébként meg a srác fél évet bírt várni, ezek szerint csak a szexre kellettél volna neki kb... Ha valaki szeret, az tiszteletben tartja ezt a dolgot. Az meg normális, hogy vágysz rá, hormonok meg minden, majd jön valaki, akivel meg akarod majd tenni.

2013. dec. 14. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:

"pukkadjak meg?" :D Ez jó volt.

De egyébként ez az egyik hátránya a távkapcsolatnak, hogy nem tudtok egymással eleget foglalkozni, járj el ismerkedni, helyi srácokkal és én azt tanácsolom, hogy 1 évet ne várj már, én anno 2 hónapot vártam és szerintem pont elég volt, nem bántam meg. Max. 6 hónap én azt mondom.

2013. dec. 14. 14:11
 4/15 anonim ***** válasza:

2-es, több mint egy évet váratta a srácot

A fél év azt jelenti, hogy fél évvel ezelőtt szakítottak.

2013. dec. 14. 14:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Én erre csak annyit mondok hogy sok nő azt hiszi hogy ez olyan rohadt könnyű a pasiknak azt azért ne várd el hogy hónapokon keresztül majd csak nézeget még ha van is ilyen akkor is legalább foglalkoztál volna vele Meg ha jól ment a kapcsolat igazán bele mehettél volna. Ismerkedj legyél nyitott ennyi tudok mondani
2013. dec. 14. 16:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Gáz, mégis kinek képzeled magad?

Ki vagy te?

Sissi császárné?

2013. dec. 14. 17:05
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem, császárné még nem. De van önbecsülésem. Ti mondjátok mindig, hogy de rossz ez az elkurvult világ...

Meg amúgy sem tudjátok a részleteket. 15,5 évesen ismertem meg, 17 évesen beszéltem utoljára vele egy féléves kihagyás után. Elég se veled se nélküled kapcsolat volt az ő jóvoltából. (Egyszer volt közben egy 3 hónapos kapcsolata is, amikor éppen "szüneteltünk", de mondjuk én meg egyszer "megcsaltam", ha a csók annak számít.) Majdnem 1 év is eltelt igazából azóta, nemrég lettem 18. Nagyon szerettem, mindig mindent elnéztem neki, megbocsátottam, ígérgette, hogy egyszer elutazik hozzám, de én meg mondtam neki, hogy, hogyha 1 hétre jön el, első látogatásakor akkor sem fogok vele lefeküdni. Így aztán sosem találkoztunk. (Középsulis diákok voltunk, azért a szülőknek fura lett volna, ha bármelyikőnk azt mondja,hogy bocs anya/apa, megyek 2 hétre a csajomhoz/pasimhoz. Főleg, hogy az én szüleim elég vaskalaposak. + Gyakorlatilag én az ország egyik sarkában, ő a másikban, sok száz km. Mégis, mintha ismertem volna : képek, hangok, sok ismerkedéses szöveg) Utoljára, mikor beszéltünk, 19 éves lett, készült az érettségire. Be volt parázva, hogy szüzen fog egyetemre menni, és elkönyvelte magának, hogy én sose megyek bele a szexbe. Azóta biztos volt már minden a mostani barátnőjével, de most nem ez a lényeg.

Más voltam akkor, valahogy nem törtek akkor így még fel ezek a vágyak.

A leírást mobilról írtam, úgyhogy ha van még valaki a kettes (vagy hármas?) válaszolón kívül, aki nem tudná elolvasni, itt a javított vált.:

Több mint 1/2 éve, hogy a barátom, akibe szerelmes voltam(vagyok?) megunta, hogy nem vagyok erre készen. Ő akkor lett 19 és még szűz volt, azóta van barátnője. Nagyon messze lakik, neten ismertem meg. Mostanában kezdenek dolgozni a hormonjaim, de most nincs senki, akiben megbízok, és a szüzességemet meg azért “arra méltó“ emberrel akarom elveszteni, meg nem is tartom cikinek, úgy terveztem, hogy tovább fogom megtartani, mint az átlag, mármint hogy azért várni kell rám, erkölcsi okokból, bár vallásos is vagyok. De most meg nincs senki, neki meg csaja van.Mit csináljak, pukkadjak meg? Annak idején tényleg nem voltam kész a szexre, de szerettem őt.

2013. dec. 14. 17:24
 8/15 A kérdező kommentje:
Ja, és mindent olvassatok el, több kommentnél is látom, hogy a szövegértés nem megy, vagy nem olvastátok el/nem vettétek figyelembe pl. hogy ez egy távkapcsolat volt (neten ismertük meg egymást), azért az nem halad úgy mint egy "normális", meg fiatalok voltunk.
2013. dec. 14. 17:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Jaj,még egy balekot akarsz becserkészni,aki 1 évig várna a nagy semmire?
2013. dec. 14. 18:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Emberek, mondjátok, hogy vannak még itt normális kommentelők, és nem jött el a pusztulás napja. Tudom, elszúrtam. De sose találkoztam vele, és azért elsőre?
2013. dec. 14. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!