Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Miért csináltok nagy...

Lányok! Miért csináltok nagy dolgot a szüzzeség elvesztéséből?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 23:07
1 2
 11/17 LeftBehind ***** válasza:
38%

Utolsó - ennél ízléstelenebbre már nem sikerült?

Amúgy meg ez az egész "A nőknek érzelmi alapú a férfiak meg csak dugni akarnak" egyszerűen röhejes.

Egyrészt minden nő nézzen magába és mondja nekem azt őszintén,hogy az ilyen srácok nem okkal csinálják amit csinálnak. Lássuk be hogy bőven van kit dugni és ez vagy azt jelenti hogy nagyon sok nőnek is csak a szex kell vagy annyira ki vannak éhezve egy jó drámázásra,hogy belemennek az egyéjszakásba aztán másnap reggel van miről panaszkodni.

Másrészt pedig ott van pedig ott van a férfiak azon része akikről senki nem beszél...tudjátok azok a szörnyű pofák akik nem csak megdugni akarnak,de mivel nem tudják elég "férfiasan" eladni magukat,mindenki szarik a fejükre. Őket olyan kedves jelzőkkel illetik,mint a "perverz,beteg,vesztes,szerencsétlen,idióta,nyomorék"....és ezek csak azok amikkel engem küldtek melegebb éghajlatra.

Amúgy mikor tervezitek már abbahagyni ezt a fekete-fehér látásmódot? Komolyan nem érzitek magatokat hülyén amikor ilyen f..szságokról vitatkoztok?

2013. dec. 12. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es szerintem találóan gyönyörű megfogalmazás volt :)
2013. dec. 12. 19:46
 13/17 anonim válasza:
10-es. A hasonlatodban a kéz a férfi, a száj a nő? És mi vagy ki a lócitrom?
2013. dec. 12. 23:29
 14/17 anonim válasza:

Én nem tartottam fontosnak úgymond. Úgy voltam vele, hogy nem tervezek el semmit, nem fogom siettetni. Aztán amikor összejöttem az első barátommal, mindig azt mondogattam, hogy még nem... De amikor az alkalom, úgy hozta, akkor még is megtettem.

Mindenkinek szíve joga, hogy hogyan akarja elveszíteni, de az a legjobb, ha spontán jön az egész.;)

19/l

2013. dec. 13. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:
13-as: a lócitrom a rossz élmény/nem megfelelő partner
2013. dec. 17. 22:00
 16/17 anonim válasza:
A nők nem lehetnek lócitromok csak habos krémes sütemények? A legtöbb ember nem csak a szájába nem venne lócitromot, de a kezét sem dugná bele.
2013. dec. 17. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem a férfiakat és a nőket illettem a lócitrommal és a süteménnyel, hanem magát az élményt.

Azt szerettem volna érzékeltetni, hogy más dolog valamit beengedni a testedbe, mint belehatolni másba.

2013. dec. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!