Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Miért csináltok nagy...

Lányok! Miért csináltok nagy dolgot a szüzzeség elvesztéséből?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 23:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
És neked miért fáj, ha valakinek ez fontos dolog?
2013. dec. 11. 23:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Mert némelyiküknek van önbecsülésük.
2013. dec. 11. 23:08
 3/17 anonim ***** válasza:
csak?
2013. dec. 11. 23:10
 4/17 Noydra ***** válasza:

Lehet, de nem biztos, hogy azért, mert valószínűleg...

Most komolyan? Mert szerinted ha egy olyannal vesztik el, aki leszarja, és emiatt örökké lelki betegek lesznek, vagy többet élvezni sem tudják miatta a szexet, az teljesen elhanyagolható?

2013. dec. 11. 23:12
 5/17 anonim ***** válasza:
ahhoz képest, hogy a pasik képesek prostival elveszíteni én meg is értem, hogy ezt ők miért nem értik, hogy nagy dolog.
2013. dec. 11. 23:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Többségünknek a szüzességtől függetlenül sem mindegy, kivel fekszünk le.
2013. dec. 11. 23:28
 7/17 anonim válasza:
37%

"ahhoz képest, hogy a pasik képesek prostival elveszíteni én meg is értem, hogy ezt ők miért nem értik, hogy nagy dolog."

Akkor itt abban állapodjunk meg hogy egyik nem sem érti a másikat. A férfiak nem értik hogy a nőknek miért fontos hogy kivel veszítik el, a nők meg nem értik hogy a férfiaknak miért mindegy.

2013. dec. 11. 23:36
 8/17 anonim ***** válasza:
37%
a férfiaknak simán ösztön/szex alapú a dolog, a nőknek meg érzelmi. ezért nem ért senki senkit.
2013. dec. 12. 00:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csináltam belőle nagy dolgot, amikor meguntam, hogy szűz vagyok, szexeltem. Nem mindenki bonyolítja túl.
2013. dec. 12. 08:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hm... azért nem mindegy, hogy valakit a testedbe engedsz vagy te lépsz be egy másik ember testébe. Képzelj el magad elé egy nagy kupac lócitromot. Két lehetőség lenne: vagy a szádba veszel belőle egy darabot, vagy beledugod a kezed. Ha a kezedet dugod bele, érzed, hogy meleg, büdös, miegymás, majd szépen megmosod a kacsód, és el is felejtheted. Viszont ha a szádba veszed, érzed az ízét, az állagát, a szagát, és már attól a gondolattól is felfordul a gyomrod, hogy egy adag gőzölgő sz*r van a szádban. Megmoshatod a fogadat, csinálhatsz akármit, de a sz*r íze örökre megmarad...

Ezért tehát nem mindegy, hogy egy habos krémes süteményről vagy egy lócitromról beszélünk.

2013. dec. 12. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!