Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen zenét ajánlotok az...

Milyen zenét ajánlotok az első alkalomra?

Figyelt kérdés
Nemsoká megtörténik bnőmmel az első.Milyen zenét ajánlanátok,ami romantikus és jól érezné magát alatta?Légyszives előadót,címet írjatok.Előre is köszi.
2009. nov. 22. 20:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszólt,annak köszönöm.a bunkók meg nem érdekelnek.Nem azért tettem fel ezt a kérdést,hogy hülye válaszokat kapjak.Sokat hülyülök én is,de ezt azért kérdeztem,mert nagyon szeretem a barátnőmet és azt szeretném,hogy boldog legyen és minden jó legyen neki.
2009. nov. 23. 18:51
 23/29 anonim ***** válasza:
19.07 már csak a cannibal corpse-t hagytad ki :D
2009. nov. 23. 22:34
 24/29 anonim ***** válasza:

huh ez System meg a Rage kicsit erős volt :D dopemanről nem is beszélve... :D

komolyra fordítva a szót, szerintem mindenképp lassabb számok kellenek. ami kissé fennkölt hangnemű dolog az a Kárpátia Regnum Marianum albuma (instumentális, szinfónikus zenekari zene) http://www.youtube.com/watch?v=DXUfW3AQlds&feature=related

amugymeg vannak nagy klasszikusok amik szóba jöhetnek, pl Metallica - Nothing else matters

de volt pl egy barátnőm aki azt szerette ha Apocalyptica ment szex alatt...

2009. nov. 23. 23:48
 25/29 anonim válasza:
100%
Jason Mraz-I'm yours,Cascada-Turly,madly,deeply:) Sok sikert;)
2009. nov. 24. 17:49
 26/29 anonim ***** válasza:
C-Bool - House Baby
2009. nov. 24. 19:45
 27/29 anonim válasza:
Skillet - Hero xd
2009. nov. 24. 21:36
 28/29 anonim válasza:
53%

Slipknot

Motörhead

Metallica

The Exploited

System Of A Down

The Red Jumpsuit Apparatus

Murderdolls

Escape The Fate

Stone Sour

Tankcsapda

Depresszio

2009. nov. 28. 16:31
 29/29 A kérdező kommentje:
Most nem értem miért kell ezeket a dolgokat kifikázni és hülyeségeket írni.Normálist választ tettem fel és normális választ vártam.Kaptam is párat nekik köszönöm,de a többit nem értem inkább nem írtatok volna semmit.
2009. nov. 30. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!