Milyen zenét ajánlotok az első alkalomra?
Figyelt kérdés
Nemsoká megtörténik bnőmmel az első.Milyen zenét ajánlanátok,ami romantikus és jól érezné magát alatta?Légyszives előadót,címet írjatok.Előre is köszi.2009. nov. 22. 20:32
21/29 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszólt,annak köszönöm.a bunkók meg nem érdekelnek.Nem azért tettem fel ezt a kérdést,hogy hülye válaszokat kapjak.Sokat hülyülök én is,de ezt azért kérdeztem,mert nagyon szeretem a barátnőmet és azt szeretném,hogy boldog legyen és minden jó legyen neki.
2009. nov. 23. 18:51
22/29 bamboochatheone válasza:
23/29 anonim válasza:
19.07 már csak a cannibal corpse-t hagytad ki :D
24/29 anonim válasza:
huh ez System meg a Rage kicsit erős volt :D dopemanről nem is beszélve... :D
komolyra fordítva a szót, szerintem mindenképp lassabb számok kellenek. ami kissé fennkölt hangnemű dolog az a Kárpátia Regnum Marianum albuma (instumentális, szinfónikus zenekari zene) http://www.youtube.com/watch?v=DXUfW3AQlds&feature=related
amugymeg vannak nagy klasszikusok amik szóba jöhetnek, pl Metallica - Nothing else matters
de volt pl egy barátnőm aki azt szerette ha Apocalyptica ment szex alatt...
25/29 anonim válasza:
Jason Mraz-I'm yours,Cascada-Turly,madly,deeply:) Sok sikert;)
28/29 anonim válasza:
Slipknot
Motörhead
Metallica
The Exploited
System Of A Down
The Red Jumpsuit Apparatus
Murderdolls
Escape The Fate
Stone Sour
Tankcsapda
Depresszio
29/29 A kérdező kommentje:
Most nem értem miért kell ezeket a dolgokat kifikázni és hülyeségeket írni.Normálist választ tettem fel és normális választ vártam.Kaptam is párat nekik köszönöm,de a többit nem értem inkább nem írtatok volna semmit.
2009. nov. 30. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!