Mi az a lábszex? Hallottam már róla de hogyan kell csinálni? Az első szexhez mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 19:18
2/8 anonim válasza:
háát nemtudom biztosan.. xĐ de szerintem az amikor beléd taposnak.. xĐ mármint vagy csak a lábujjaikat dugják a lányba vagy vannak durvák amikor az egész lábukat.... :D brutálisan undorító. :)
3/8 anonim válasza:
lábszex amikor a talpaddal vered ki a csávónak , ő meg a lábujjait dugdossa beléd , ennyi nincs ebben semmi durva meg rémisztő igaz nekem nem jön be :D
4/8 anonim válasza:
mármint nem a talpaddal , a lábfejeddel
5/8 anonim válasza:
na megin hallottam vmi újat :D ez eddig még eszembe se jutott :D
6/8 anonim válasza:
mi is csináljuk, imádom, esetleg síkosító jól jöhet a talpra, hogy még jobban csússzon a brén :)
nagyon izgató tud lenni neki az is ha a lábujjai között nyalogatom vagy a talpát ahol kicsit csiklandozza
7/8 anonim válasza:
előtte mindenképpen húzz zoknit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!