Azt hallottam, hogy az első szexnél általában fáj, ez tény, de akkor tényleg nem szabad abbahagyni mert utána csak rosszabb lesz? Addig kell csinálni míg nem fáj?
Utolsó válaszoló...az is nagy hülyeség, hogy mindenkinek fáj...
Nekem nem fájt...ez abszolút egyénfüggő....ha előtt sokszor volt petting, nyalás, ujjazás, és maga az aktus előtt jól kitágulsz, nem görcsölsz, akkor szerintem nem lesz gond...
Harmadik válaszadó vagyok.
Akkor te a szerencsések közé tartozol,de szerintem nagyon kevés olyan lány van,akinek az első nem fáj,vagy egyáltalán nem is kellemetlen.Másrészt pedig olyannal kell csinálni az első alkalmat,akit szeretsz,és akiben megbízol,aki figyel rád,és türelmes,és ha kéred,mert -tényleg vannak olyanok akiknek nagyonnagyon fáj-abbahaggya. Ha a lány alig birja ki,annyira rossz,akkor rendben haggyák abba,de ha annyira nem fáj,és ki lehet bírni,akkor kár abbahagyni,plusz rágörcsölnek mindketten a következő alkalomra.(személyes vélemény)
Nagyon egyszerű:
ha a lány azt mondja, hogy "fáj, hagyd abba", akkor a fiúnak kutya kötelessége abbahagyni! (Az aktus feltétele ugyanis a beleegyezés.)
Akkor is, ha a lány esetleg nem meri erre kérni, de nyilvánvalóan látszik szegényen, hogy nagyon fáj neki! (Egy szerető partnernek ezt meg kell tudni ítélni!!!)
Ha csak egy kicsit fáj, és nemsokára jó lesz, és a lány is szeretné folytatni, akkor persze hogy nem kell abbahagyni!
Legbiztosabb: - mivel van szátok, amit szex közben is lehet használni - MEGKÉRDEZNI a lányt, hogy hogy érzi, mit szeretne. Legyen az ő szava döntő.
Hypathia
Nekem sem fájt ^^ sok előzménye volt már az első szexünknek, gondolom h ezért:) barátom nem erőltetett/erőltet semmit, ilyen téren minden harmonikusan megy... de nagyon egyénfüggő tényleg, szóval nem hiszem h lehetne kategorizálni ^^
sok előjáték, elengedettség, nyugodt körülmények... legalább pár óra... és megvan az ideális próbálkozási lehetőség :) minden jót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!