Első alkalomra Lifestyles original, Lifestyles Ultra Thin, Lifestyles Ultra Safe vagy valami mást ajánlotok?
az előttem szóló egy barom, már bocs!!! Semmi esetre sem? Normális vagy?
A gumi a legbiztonságosabb és legegészségesebb, bármilyen fajtát is választotok. A lány meg egyébként sem érzi hogy gumival vagy anélkül.
A fogamzásgátlóval még várjatok, lehet egy csomó mellékhatása, én nem szerettem, bár 10 évig azt használtam. Áttértem a gumira és mennyivel jobb!!! Kár hogy nem ezzel kezdtük...
Az ultra safe spermaölőt tartalmaz, ami miatt még biztonságosabb...
"az előttem szóló egy barom, már bocs!!! Semmi esetre sem? Normális vagy?
A gumi a legbiztonságosabb és legegészségesebb, bármilyen fajtát is választotok. A lány meg egyébként sem érzi hogy gumival vagy anélkül.
A fogamzásgátlóval még várjatok, lehet egy csomó mellékhatása, én nem szerettem, bár 10 évig azt használtam. Áttértem a gumira és mennyivel jobb!!! Kár hogy nem ezzel kezdtük...
Az ultra safe spermaölőt tartalmaz, ami miatt még biztonságosabb..."
Ez szerintem nem igaz, sokkal biztonságosabb a fogamzásgátló, igaz egyesek szerint van rossz mellékhatásuk, ami még orvosilag nem igazolt! Én pl. allergiás vagyok az óvszerre és mindig hüvelygombám lett tőle. De ha mindenáron óvszert akartok használni, akkor mindenképp olyat, ami extra síkosítós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!