Durex vagy Lifestyles és miért?
durex:
A nemzetközi szabványok azt írják elő, hogy a "kipukkadási tesztben" minden egyes óvszernek 18 liter levegőt kell megtartania. Egy Durex óvszer jellemzően 40 liter levegőt tud megtartani kipukkadás nélkül.
Mintaként kivett óvszereket megtöltünk vízzel a szivárgásmentesség ellenőrzésére. (A biztonság kedvéért havonta kb. kétmillió ilyen víztesztet végzünk).
És ha egyetlen mintának kivett óvszer is megbukik bármelyi teszten, a 432 000 darabos teljes gyártási sorozat ott marad a gyárban.
nem hiszem hogy olyan sok selejtes lenne... :D
Mi durexet használunk. Sose szakadt még ki. Felőlem használhatnánk más fajtát is, de barátnőm csak akkor nyugodt ha durexet használunk, mert ő csak ebbe bízik...
18/F
Mi a barátnőmmel öt éve óvszerrel védekezünk. Sok fajtát kipróbáltunk már. Kb 2 éve durex ultra thint használunk. A múlt héten kipróbáltuk durex fetherlate ultimát. Ez eddig a legjobb óvszer. Nagyon vékony, behatolásnál szinte nem is éreztem hogy van rajtam valami. Ajánlom mindenkinek.
Régebben használtunk Lifestyest is. Nekem nem jött be, tompábbak az ingerek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!