Milyen zenét ajánlotok az első alkalomra?
Nekem az első a Pantera - Walk-ra volt éshát az megadta az ütemet...jókis váltott pengetéses ütem.:D
Nagyon rendes fickó vagy,hogy tudsz várni a lányra aki neked szánja a szerelem tüzes kelyhét!
Bizony sokat számít az első alkalommal milyen hátteret teremtesz meg,félhomály,gyertyafény,halk zene,lehetnek persze illatgyertyák amik persze részben vágyfokozók is,ilyen a narancs-fahéj-rózsa-ámbra-kanabisz(ez is illat),stb...illetve indiai füstölők,és persze valami finom csoki ha a lány is szereti,magas kakaó tartalommal,ez is vágyfokozó lassan elszopogatva.
És legyen valami finom ital,édes vörös bor ami olyan mint a méz,ez a lányoknál altesti vérbőséget okoz,tehát a punci bizsereg,a simogatástól,ahogy hozzáérsz bárhol,nedves lesz.
A lényeg semmi se legyen mű hatású,mert az le fogja hangolni.
A túl nagy előkészület is visszaüthet,én már jártam így.
A spontán lerohanást is szívesen veszik,van aki arra indúl be.
A You Tube-ra lépj be,és üsd be romantic songs 2009.
Nagyon szép dalok vannak,mindenki választhat az islésének megfelelőt.
Kívánok nagyon kellemes együttlétet,és NE FELEDD!!!
VAN TÍZ ÚJJAD,ÉS EGY MOZGÉKONY NYELVED!!!
Mindennel fel vagy vértezve,hogy kellemes perceket szerezz álmaid hölgyének,és ne feledkezz el a védekezésről!!
Sok sikert!!
Szerintem legyen ez: http://www.youtube.com/watch?v=qhywUvoj-88
Alkalomhoz illő, nem de? Mert úgy is megbaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!