Ciki ha még 16 évesen szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Az osztályomban és a barátiam közül senki sem az. Ezért lenézőek. Folyton csak erről beszélnek. Még az orán is a tanár előtt! Most a 14évesek sem azok már tisztelet a kivételnek. Mindenki azt mondja ,hogy ez ciki. Szerintem nem az mert az igazi kapcsolatban kellene elvesztenni nem így ,hogy minden 2hétben mással vannak. Tisztelet a kivételnek. De igaz ez a korszak-világ is nagyon el van rontva.2013. nov. 30. 18:06
11/14 anonim válasza:
Az a ciki, hogy felmerült benned, hogy ez ciki!
12/14 anonim válasza:
Szerintem hazudj te is mint a többiek és mondd azt hogy nem vagy szűz
13/14 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki. Ne törődj velük,ők ettől nem nagyobbak,és nem többek,mint te. Majd elveszted,azzal,és akkor akivel akarod. Fel a fejjel. :-)
14/14 anonim válasza:
nem ciki egyáltalán te normális vagy h nem d*gsz fűvel fával minden buliba mint a mostani pláza k****-k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!