Szégyen ha 16-évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
sokszor voltam szerelmes... de nem jött össze egyszer se..
De ez szégyen? mert nem tartom magam nagyra a lányoknál. de azé sok lánnyal jártam már.. Jópárral...
szóval? csak egy szerény vélemény
2013. nov. 29. 13:16
2/14 A kérdező kommentje:
mi 21? :D
2013. nov. 29. 13:18
3/14 anonim válasza:
:) ez miért lenne szégyen?? dehogyis. van még időd. én ismerek 24 éves szűz fiút. mondjuk ő már picit szenved miatta. :)
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. azért kérdeztem, mert körülöttem már majd nem mindenki nem az.... de hát.
2013. nov. 29. 13:20
6/14 anonim válasza:
akkor szégyen, ha szerinted az. valaki szerint igen, de szerintem egy 16 évesnek még van mit érnie.
7/14 anonim válasza:
Nem szégyen. Egyáltalán nem, csak a korodbeli tiniknél, akik mind azt mondják, hogy érettebbek a koruknál. Pedig nem azok.
8/14 anonim válasza:
Az bizony. A legtöbben már 10 évesen basznak orrba-szájba csak, hogy ne maradjon szégyenben a családjuk.
9/14 anonim válasza:
nem szégyen
sőt én örülök neki h nem akarsz mindenáron szexelni ....
tess fejben testben lélekben megéri rá
szal még akár rá is érhetsz pár évig :-)
10/14 anonim válasza:
16 évesen még nem szégyen. Én 26 évesen is az voltam, na akkor már szégyen. Jó pár évig még ne aggódj ezen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!