Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szégyen ha 16-évesen még szűz...

Szégyen ha 16-évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

sokszor voltam szerelmes... de nem jött össze egyszer se..

De ez szégyen? mert nem tartom magam nagyra a lányoknál. de azé sok lánnyal jártam már.. Jópárral...

szóval? csak egy szerény vélemény

2013. nov. 29. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hát én nem mernék belenézni a tükörbe, hiszen a divat szerint már 12 évesen szülni kellene!

Szerencsére az én generációm akkor még focizott és örültünk ha kaptunk egy puszit egy lánytól.

2013. nov. 29. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
6%
Gáz
2013. nov. 29. 15:15
 13/14 anonim válasza:
Én egyáltalán nem értem,hogy miért kérdezi mindenki,hogy gáz-e,ha ennyi meg ennyi évesen szűz.Szerintem ez nem lehet szégyen.Alapvetően lényegtelen a kor,ha azzal veszíted el,akivel utána nem bánod meg,meg hát nem árt ha elég érett vagy hozzá.Nem kéne,hogy e körül forogjon az életünk.
2013. nov. 29. 16:15
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát..... én is így vagyok ezzel, én csak kíváncsi voltam, hogy az érettebbek (akik már át estek ilyen dolgokon) mit gondolnak erről....
2013. nov. 29. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!