Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy pasi aki nagyon...

Van egy pasi aki nagyon tetszik, es szeretnek vele lefekudni, mit tegyek? Am 16 vok.

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 00:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon felháborodtam azokon a válaszokon, akik leribancoznak egy lányt ugyanazért, amit ha maguk csinálnak dicsőségnek érzik.

Férfi vagyok, de nem tudom elfogadni, hogy kettős mércével mértek! Miért ne lehetnének egy lánynak ugyanolyan vágyai, mint egy fiúnak. És, ha vannak, akkor miért kellene lemondania a megvalósításáról, miközben egy fiú sem mond le erkölcsi megfontolásból, hogy mindent megtegyen, hogy megkaphassa azt a lányt, akit szeretne!

Én azt ajánlom, hogy vedd elő a női fifikádat és meg fogod találni a módját, hogy megkapd, amit szeretnél.

2012. szept. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!