Ha mindenki csodálkozik rajta, hogy szűz vagyok 26 évesen, akkor miért nem akarja senki elvenni?
Régebben szégyelltem azt, hogy szűz vagyok, de ma már annyira belefásultam az egészbe, hogy nem érdekel. Nem üvöltöm világgá, nem írom ki a homlokomra, de ha szóba kerül nem szoktam kerülni a témát és szépíteni az igazságot.
"Nem vagy csúnya, tőled sokkal csúnyább emberek szexelnek vagy van barátnőjük."
"Nem vagy hülye, sőt, intelligens vagy, tőled sokkal hülyébb emberek szexelnek vagy van barátnőjük."
"Nem vagy bunkó, tőled sokkal bunkóbb emberek szexelnek vagy van barátnőjük."
"Gazdag az nem vagy, de tőled sokkal kedvezőtlenebb anyagi helyzetben élő emberek szexelnek vagy van barátnőjük."
Ezeket szoktam hallani felváltva és már nagyon elegem van. Nem vagyok jó a csajozásban és bulizni sem járok, de mindig normális és kedves szoktam lenni a lányokkal, próbálok bókolni nekik, de ennél nem megy tovább. Mit kéne tennem?
3. és 10. jól mondja.
Felesleges ezen agyalni! Foglalkozz a saját életeddel, és ne azt lesd állandóan hogy a másik mit csinál, milyen van, vagy épp milyen loty*kat dug.
Szerencsére az élet túl szép, és túl sokrétű, hogy csakis a szexben merüljön ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!