Hogy kell használni?
Figyelt kérdés
Vettem egy terhességi tesztet amit elsem olvastam h hogyan kell használni csak mondták h rákell pisilni de ez nem pipettás volt. de nem egyből tartottam alá hanem ugy a közepe körül ahogy pisiltem.. kimutatthatta volna? vagy nem jol csináltam? egyből alá kellett volna tartani?2013. nov. 11. 17:47
1/3 anonim válasza:
El kéne olvasni a használati utasítást, nem, Einsteinkém?
2/3 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy nem vagy terhes, mert ilyen észjárással jobb, ha még nem születik gyereked.
Léteznek különböző tesztek, amiket különböző módon kell megcsinálni.
Szóval előbb olvasd el, hogy hogyan kell használni, amit vettél és ne a mende-mondákra alapozva akarj terhességi tesztet csinálni!
3/3 anonim válasza:
És miért nem olvastad el? A használati utasítás nem csak dísznek van ott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!