Tampont az csak akkor lehet használni ha már nem vagy szűz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 17:53
1/6 anonim válasza:
én elötte is használtam 3 évig, elsõre picit kényelmetlen volt, de semmi bajom nem lett töle
2/6 anonim válasza:
Nem. Szűzként is lehet használni, de akkor még kényelmetlen a "mini" is ha egy lány szűz.
3/6 anonim válasza:
ha már feldugtad a fél zöldségest akkor nem fog gondot okozni a tampon szűzként sem.
4/6 anonim válasza:
szűz vagyok és a mini tampon mellett normált is szoktam használni :)
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem kényelmetlen még a mini sem! Sőt, legnagyobbat is szoktam olykor használni, minden gond nélkül, semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy-e vagy sem. Én évek óra használom, pedig nem voltam még fiúval.
6/6 anonim válasza:
Én csakugyan mint az utolsó válaszoló.Szűz vagyok,és minden méretű tampont próbáltam már,és a nagyobb méretű bevált,és egyáltalán nem kényelmetlen amikor bent van,nem érezni ha a helyén van.De néha amikor nincs annyira meg,akkor nehezebb a közepeset is felrakni,mert nem csúszik,így néha szenvedést okoz,de túl lehet élni.Amúgy az erősebb napokon semmi különbség nincs.Ilyenkor kell a nagyobb.Minit már nem is használok,mert rájöttem,hogy nem sokat ér,folyton cserélgetni kéne.
Szóval nálam szűz létemre egyáltalán nem okoz gondot.18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!