Egy figyelmes, olyan pasival érdemes elsőnek szexelni aki oda van értem? Vagy akiért én vagyok inkább oda?
Elmúltam már 20 éves bőven, nem vagyok tini. 2 pasi van aki érdekel: az egyik oda van értem, tetszem neki nagyon. Egy normális srácról van szó, visszafogott, kedves stb. Engem annyira nem mozgat meg, de már szeretnék szexelni, belemennék vele ha úgy alakulna. Mert amúgy szimpi.
És van a másik: nagyon tetszik, oda vagyok érte teljesen. Rágondolok és beizgulok tőle, nagyon vonzó nekem. De neki csak egy szex lennék, mert csajozós, nagydumás stb.
Melyikkel lenne jobb?
Ez hülyeség amit az első írt,bár ha ez még kérdés számodra akkor te sem lehetsz valami okos,gondolkozz néha a kis buksiddal is azért van.Egyértelműen az elsővel kellene megpróbálnod a kapcsolatot,ha persze te is akarod,és vonzódsz is hozzá csak akkor.Ne csinálj belőle hülyét,szóval csak azért mert szexelni akarsz ne gyere össze vele,csak ha valóban vonzódsz is hozzá.
A második az no comment,majd amikor rólad is elterjeszti hogy mekkora r**anc vagy mert te is megvoltál neki,akkor majd nézhetsz.Az ilyeneket messziről kerüld el.
De mi van ha nem lesz olyan?
Lassan 24 vagyok és semmi. Eddig vagy olyan volt aki észre sem vett (a 2. pasi kb) vagy olyan akinek tetszettem és ő nekem viszont nem (az 1 pasi).
Soha sem volt olyan akivel kölcsönös lett volna a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!