Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves lányok közül érdemes...

Hány éves lányok közül érdemes válogatni ha szűzeket akarok találni?

Figyelt kérdés
Tehát mittomén, ha 18 évesekkel ismerkedek, akkor valszeg már kitaposták az utat a lábai közt. Statisztikailag hány éves lányokra igaz, hogy még több a szűz köztük mint a használt?
2013. okt. 27. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

10-12 :D

amúgy ha normális lányt keresel, akkor 14-18 között akad, sőt fölötte is, de az már ritkább..

2013. okt. 27. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
A 12-13 évesek nagy százaléka még szűz!
2013. okt. 27. 10:46
 3/13 A kérdező kommentje:
14 évesnél már nem érdemes fogadni arra hogy szűz bejáratot találok?
2013. okt. 27. 10:47
 4/13 anonim ***** válasza:

0-10 éves korig még általában azok

10 éves kor felett kezdik elveszteni

2013. okt. 27. 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Nanemár ombre, a fele csak bekamuzza, hogy már nem az, azt ha a lábai közé kerülsz sziszeg meg jajgat az összes, sőt néha még vérzik is. Divatból mondják, vagy veszítik el, semmi köze a szexhez, a szerelemhez meg még annyi sem, de mivel jelenleg ez íratlan társadalmi szabály, nos megteszik, vagy a gyopárabb fajtája csak bemondja, hogy már leszakajtották míves rózsáját.
2013. okt. 27. 10:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm 5.!

Ennek örülök, hogy még azért van mit leszüretelni..

2013. okt. 27. 10:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Az #5-ös megválaszolta a kérdést!

De Te ne szüreteljél előlem semmit ;))

2013. okt. 27. 11:02
 8/13 anonim ***** válasza:

óvodában még szüzek XD

végül is 18-20 körül is vannak még szüz lányok, csak azokat ne a kocsmákban, fesztiválokon, disco-ban és hasonló helyeken keresd

2013. okt. 27. 11:04
 9/13 anonim ***** válasza:

19 éves lány vagyok,és szűz.

Fesztiválokra mindig járok, meg általában koncertekre, meg sokszor beülünk pub-okba beszélgetni a többiekkel. Meg házibulik... de club-okba, discoba abszolút nem járok, kiráz a hideg tőle.

Nem feltétlenül kell csak könyvtárban, meg ilyen helyeken keresgélni lányokat, bárokban, vagy ahova mi járunk pub-okba is akadnak tök normálisak. Pontosan az ilyen helyeken tűnnek ki a rendes emberek :)

2013. okt. 27. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Én 19 vagyok, ugyan én már elvesztettem, de aláírom az előző válaszolót: több 18-20 éves szűz barátnőm is van, akik nem ilyen visszahúzódó csendes lányok, hanem szépek, társaságiak, csak éppen még nem feküdtek le senkivel :)

Nem mondom, hogy ez a többség, de vannak.

16 évesen meg az ismerőseim nagy része még szűz volt, vagy akkoriban veszítette el. De nemtudom ez mennyire átlagos, mert elit gimnáziumba jártam, ami hoz magával egy értelmi szintet.

2013. okt. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!