Hány éves lányok közül érdemes válogatni ha szűzeket akarok találni?
10-12 :D
amúgy ha normális lányt keresel, akkor 14-18 között akad, sőt fölötte is, de az már ritkább..
0-10 éves korig még általában azok
10 éves kor felett kezdik elveszteni
Köszönöm 5.!
Ennek örülök, hogy még azért van mit leszüretelni..
Az #5-ös megválaszolta a kérdést!
De Te ne szüreteljél előlem semmit ;))
óvodában még szüzek XD
végül is 18-20 körül is vannak még szüz lányok, csak azokat ne a kocsmákban, fesztiválokon, disco-ban és hasonló helyeken keresd
19 éves lány vagyok,és szűz.
Fesztiválokra mindig járok, meg általában koncertekre, meg sokszor beülünk pub-okba beszélgetni a többiekkel. Meg házibulik... de club-okba, discoba abszolút nem járok, kiráz a hideg tőle.
Nem feltétlenül kell csak könyvtárban, meg ilyen helyeken keresgélni lányokat, bárokban, vagy ahova mi járunk pub-okba is akadnak tök normálisak. Pontosan az ilyen helyeken tűnnek ki a rendes emberek :)
Én 19 vagyok, ugyan én már elvesztettem, de aláírom az előző válaszolót: több 18-20 éves szűz barátnőm is van, akik nem ilyen visszahúzódó csendes lányok, hanem szépek, társaságiak, csak éppen még nem feküdtek le senkivel :)
Nem mondom, hogy ez a többség, de vannak.
16 évesen meg az ismerőseim nagy része még szűz volt, vagy akkoriban veszítette el. De nemtudom ez mennyire átlagos, mert elit gimnáziumba jártam, ami hoz magával egy értelmi szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!