Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lányok! Hány évesek vagytok?

Szűz lányok! Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Én nagyon tisztelni szoktam az idősebb, például 18-20 éves szűz lányokat, főleg azokat akik érintetlenek minden téren! :) Az egyik ex barátnőm csodálatosan nézett ki, kívül belül tökéletes volt, és csak életében 1 emberrel csókolózott, azt is megbánta ... :) Vannak még rajta kívül ilyen értékes, tündér leányzók? Hajrá! Olyan jó lenne sokat olvasni.... Minél idősebb, annál jobb!
2013. nov. 8. 16:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%

Ha valaki nem szűz, akkor értéktelen vagy kevésbé kivételes?

Semmiképpen nem szeretnélek megbántani, vagy elítélni, de lenne egy kérdésem, ha megengeded. Neked van valamiféle mentális betegséged? Őszintén érdekel!

2013. nov. 10. 00:58
 22/23 anonim ***** válasza:

22

:-)

2013. nov. 10. 20:24
 23/23 anonim ***** válasza:
21, köszönöm a kérdésed, nagyon jólesik egy fiútól. Rengeteg fiú mondta már, hogy szexuálisan nagyon vonzó vagyok és sokan megakartak már szerezni, ...néha kicsit a padlón vagyok, mert nagyon tud fájni ha valaki csak élvezkedésre akar érzelmek, szeretet nélkül. Én azt szeretném majd ezzel megajándékozni, akit a világon a legjobban szeretek.
2013. nov. 11. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!