Szűz lányok! Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Én nagyon tisztelni szoktam az idősebb, például 18-20 éves szűz lányokat, főleg azokat akik érintetlenek minden téren! :) Az egyik ex barátnőm csodálatosan nézett ki, kívül belül tökéletes volt, és csak életében 1 emberrel csókolózott, azt is megbánta ... :) Vannak még rajta kívül ilyen értékes, tündér leányzók? Hajrá! Olyan jó lenne sokat olvasni.... Minél idősebb, annál jobb!2013. nov. 8. 16:21
13/23 A kérdező kommentje:
látom sok 20 éves szűz van:) ez csodás ^^
2013. nov. 8. 21:20
14/23 anonim válasza:
És gondolom most rá is írtál mindegyikre, és ugyan azt a levelet küldted el mindegyiknek, ugyan úgy megfogalmazva.
Várod, hogy melyikük kap rá a horogra?
15/23 anonim válasza:
19 éves vagyok, szűz, csókolatlan, érintetlen...
17/23 anonim válasza:
5-ös vagyok. Szerintem ez még nem olyan elismernivaló, mégcsak most leszek 18, ez nem egy olyan nagy kor.:) Remélem. Bár lehet ebben a világban annak számít (bár a mellékelt ábra - kommentelők - nem azt mutatja). Az oka? Félénk vagyok, eddig szinte kivétel nélkül mindenkit visszautasítottam. Jó, nem volt olyan sok, szerintem 5 és 10 között. Nem azért utasítottam el őket, mert olyan szépnek tartom magam, hanem mert várok a szerelemre, egy komoly kapcsolatra, és akinél már az elején ott van az, hogy majd csalódni fogok...
18/23 A kérdező kommentje:
15-ös : ilyet keres egy igazi férfi :) szerencsés fickó lesz
2013. nov. 8. 22:21
20/23 anonim válasza:
Én is 18. Hát én inkább cikinek tartom (magammal szemben) de örülök hogy néhány fiú így gondolkodik :) kicsit vigasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!