Lányok, ez mire jó nektek? (Akinek nem inge. )
9-esnek! (7-es vagyok ismét)
Az ötleted jó, hogy segíteni kell neki! Sokáig próbáltam mindenfélével felvilágosítani, de egyik fülén be, a másikon ki. Csak folytatta a lázadást.
Eléggé elgondolkodtatnak a facebook kiírásai is. Olyan lényegtelen dolgokon húzza fel magát, mint pl. egy számítógépes játék, vagy ha valaki füttyent egyet éjszaka az utcán. Olyan, mintha magára akarná vonni a figyelmet. Azt gondolom erről, hogy ezekkel a lázadosázokkal még távolabb kerül az emberektől.
Mindenkivel csak összeveszik, aztán csak néz körbe, hogy nincsenek barátai. Nagyon torzan látja már a világot maga körül. Sokszor fogom a fejem a dolgain, annyira morbid gondolatai vannak.
Jellemző tulajdonsága, hogy nem ért egyet semmivel, hogy legyen oka vitatkozni. Az emberek 99%-ával nem ért egyet, legyen szó akármilyen témáról. Direkt egyéniségnek akar tűnni,... vagy nem is értem. Teljesen abszurd hülyeségekkel ért egyet. Semminek sem látja értelmét. Amit az emberek 99%-a elítél, ő azzal egyetért. /Nem szeretnék példákat felsorolni, bármit be lehet ide helyettesíteni szinte./
Neked lenne még energiád ápolgatni a lelkét?
9-es vagyok és a 11-esre reagálva.
Nos igazad van akkor,ez így tényleg durván hangzik,ez a baj hogy még ő sem akarja,és teljesen bezárkózott. Na látod ez nem jó,néha esetleg ha teheted próbálj azért még beszélni vele.Én is régen ilyen voltam amúgy,teljesen bezárkózott voltam,csak mondom nekem a testvérem picit felnyitotta a szemem,meg itt az oldalon is van egy kedves hölgy,aki sok mindenre rávilágított és segített nekem.És azóta nyílok meg folyamatosan egyre jobban,a lehetőségekhez képest persze.Igazából magamból indultam ki,ezért is gondoltam rá hátha az megoldás lehetne.Így már érthető sok minden,és képzeld én például úgy érzem nagyon sok emberrel jól kijövök és mindenkivel próbálok minél kedvesebb lenni,és sajnos nekem sincsenek barátaim.Régen voltak,csak teljesen széthullott a csapat,és azóta nem nagyon találok olyat,akivel tényleg jól megértenénk egymást. :)
"Lányok, akik hasonló férfiakat koptattok le minden normális indok nélkül"
Hülye vagy? Szerinted válogatás nélkül dugnunk kellene mindenkiből, nehogy szegényke bekattanjon? Hát kezdd a jótékonykodást a saját nőrokonaidnál, vázold fel nekik a helyzetet, aztán osszák be, hogy melyik nap melyikük ápolja le a haverodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!