Lányok! Mire figyeljen oda első együttlétnél egy szintén szűz fiú?
Hát...
Mindketten szűzek voltunk. Első, hogy védekezz, második, a lány legyen kész rá, magabiztosan döntse el hogy akarja, vagymég nem, harmadik, ha te elmész, valszeg nem fog elmenni a partnered, bármilyen gyengéd vagy, szóval számits rá, hogy neki nem lesz olyan jó mint neked.
nem írtad le h min vagytok eddig túl.. :)
ha még semmi sem volt, akkor szerintem elsőre nem legyen behatolás.. szal csak simogassátok egymást.. :)
nekem elég nagy probléma volt h nagyon izgultam.. ha elsőre nincs behatolás lehet h nem izgultam volna annyira.. igazából azt mondanám légy laza és ne agyald végig.. :)
jah még valami.. elsőre sztem ne csináld neki szájjal.. lehet h szereti lehet h nem.. későbbre is haggyatok felfedeznivalót.. :)
jó szórakozást
20/F
nyáron leszünk 2 éve együtt, nagyon szeretjük egymást, nem maradt felfedezetlen dolog:)ez meg már a legfelső szint lesz:)
Lányok szóljatok hozzá, főképp a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!