Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mire figyeljen oda...

Lányok! Mire figyeljen oda első együttlétnél egy szintén szűz fiú?

Figyelt kérdés
Alap dolog hogy gyengéden és óvatosan nagy odafigyeléssel. De így mit tanácsoltok visszanézve mivel lett volna teljesebb? Tippeket is adhattok. F/19
2010. jún. 4. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát...

Mindketten szűzek voltunk. Első, hogy védekezz, második, a lány legyen kész rá, magabiztosan döntse el hogy akarja, vagymég nem, harmadik, ha te elmész, valszeg nem fog elmenni a partnered, bármilyen gyengéd vagy, szóval számits rá, hogy neki nem lesz olyan jó mint neked.

2010. jún. 4. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze a védekezés is alap. Meg tisztában vagyok ezekkel amit leírtál. De igazából ez nem az amire kíváncsi vagyok.
2010. jún. 4. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:

nem írtad le h min vagytok eddig túl.. :)

ha még semmi sem volt, akkor szerintem elsőre nem legyen behatolás.. szal csak simogassátok egymást.. :)

nekem elég nagy probléma volt h nagyon izgultam.. ha elsőre nincs behatolás lehet h nem izgultam volna annyira.. igazából azt mondanám légy laza és ne agyald végig.. :)

jah még valami.. elsőre sztem ne csináld neki szájjal.. lehet h szereti lehet h nem.. későbbre is haggyatok felfedeznivalót.. :)

jó szórakozást

20/F

2010. jún. 4. 18:02
 4/7 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom csak én fiatalabb vagyok.Egy csomó hozzászólásnál azt olvatal, hogy elégítsem ki szájjal, hogy neki is jó legyen most meg azt, hogy ne.Akkor most igen vagy ne???
2010. jún. 4. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem is mehet szájjal, élvezni fogja.
2010. jún. 4. 18:43
 6/7 anonim válasza:
Tudni fogod, de jah a magömlésedre, ne túl izibe. A legfontosabb , hogy a hölgy laza legyen és kellően fel izgult!
2010. jún. 4. 22:36
 7/7 A kérdező kommentje:

nyáron leszünk 2 éve együtt, nagyon szeretjük egymást, nem maradt felfedezetlen dolog:)ez meg már a legfelső szint lesz:)

Lányok szóljatok hozzá, főképp a ti véleményetekre lennék kíváncsi.

2010. jún. 5. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!