Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már nem vagyok szűz? FONTOS

Már nem vagyok szűz? FONTOS

Figyelt kérdés
Az történt, hogy a barátommal többször is próbálkoztunk a szüzességem elvesztésével..de nekem mindig nagyon fájt ahogy behatolt, ezért nem folytattuk. Tegnap egy picit ittunk, de amikor már józanodtunk..akkor betette..de nem éreztem semmit, és nem is véreztem. Kb 3x húzta ki-be. Lehetséges hogy még szűz vagyok?! Kérlek válaszoljatok. Fontos.

2013. nov. 1. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha 19 éves vagy valójában akkor jobb ha nem írtad volna ki, annál rosszabb, hogy ijen tudatlan vagy. Hát sok sikert kívánok az életben neked mert nehéz lesz!!
2013. nov. 1. 20:07
 12/13 anonim válasza:
már ne is haragudjatok válasz adok de elég le kezelőek vagytok. olvastam pár hasonló kérdést és azért lehetnétek egy kicsit normálisabbak is! amugy meg már nem vagy szűz. ja és ezen gondolkodjatok el! ;)
2013. nov. 2. 14:45
 13/13 anonim válasza:

szia! Már valóban nem.vagy szűz, bár az én ismereteim szerint mindenkinek másmilyen a "szűzhártyája" értsd, anatómiailag elég változatosak vagyunk és van akinek épp csak kis rés van rajta (a havi vérzéskor a vér ugye a szüzeknél is eltávozik rajta keresztül :-)) és van, akinek alapból csak a "széli részek vannak meg" ezért van akinek fáj az első behatolási kísérlet (csak maga a kiserlet is!), van aki kicsit van, aki nagyon vérzik, ahogy ez a hártya tovább repedezik (lukad), van olyan is, akinek napokig sajog utána és napokig érzékeny, esetleg még pár későbbi alkalommal is fáj vagy kellemetlen neki és van olyan is, aki egy kis kellemetlen feszülést vagy pillanatnyi kicsi éles fájdalomnál nem érez többet és nem is vérzik.

Abból, ami írtál, az is elképzelhető, hogy az első kisérleteknél is már részben "legyűrtétek" a szűzhártyádat, de alapból görcsöcsebb voltál, mert féltél és inkább a görcsösség miatt fájt a behatolás. Az alkohol meg lelazított és az esetleg addigra már kissé zilált szűzhártyád könnyedén megadta magát (a hüvelyfalad meg nem görcsösködött:-)). Vagy szimplán elsőre se a szűzhártyád miatt, hanem a görcsös összehúzódással védekező hüvelyed volt a fájdalom és sikertelenség oka...és azok közé tartozol, akinek ennyi idősen már anatómiailag nem.túl "jelentős" a szűzhártyája és ha pia nelkul is tudtal volna laza lenni, akkor se fajt volna korabban. blablabla:-).

Valaszd ki magadnak, hogy melyik alkalmat szeretned ugy emlegetni, hogy akkor veszitetted el a szuzesseged:-)).

Egy biztos a kovetkezo alkalommal (ha mar probaltatok), akkor kiderul, hogy valoban oda lett-e már a szüzességed? ;-)

És nem.a válaszba tartozik, de tök jó, hogy vannak még 19 évesen szüzek és biztatlak, hogy piálás nélkül is fog menji az a szex és figyeljetek a védekezésre (inkább kérdezz előtte, mint utána és most érdemes, ha eddig még más miatt nem.tetted meg nőgyógyászt választanod és elmenni hozzá (elvileg, persze van kivétel, ők eltudnak mindent magyarázni, fogamzásgátlót felírni stb.)

2013. nov. 22. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!