Hogy magyarázzam el azt neki, h nem mindenlány vérzik ha elveszti?
Én egy szavadat sem hinném bocs, minek csókolózol te mással mikor 2 éve együtt vagytok a barátoddal?
Egyébként nincs rá mód, hogy bizonyítsd vagy meg tudod győzni vagy nem. Igaz nem is nagy érvágás mert mit jelentene az, ha tényleg nem lennél szűz, semmit. Kivéve persze akkor, ha már régóta erre készült.
Mondd, hogy én mondtam. Egy csepp vért sem hullattam becsszó! Nekem se hitte el a pasi, de ez van..
Az én szövegem: Én szeretlek, neked adtam a szüzességem, hogy bizonyítsam, erre Te nem hiszel nekem? Nem fogok magyarázkodni, most azonnal húzz el a büdös francba, és alaposan szégyelld el magad! Ésatöbbi.
Nem muszáj követned a példám, de gondoltam elmondom, hátha..
Talán nem jön be, de megpróbálhatnál a szívére hatni elször, nem az eszére. Fogd meg az arcát, és hajolj hozzá olyan közel, hogy még kényelmes legyen egymás szemébe néznetek. Nézd őszintén. Éld át, amit érzel, amit mondasz. Mondd meg neki, hogy megbántad azt a csókot, mondd el, mennyire szereted, hogy Te próbálod jóvátenni a dolgot, és nem feküdtél le a másik fiúval. Hogy annyira kívántad, hogy kellően kitágultál és nedves voltál, hogy nem fakasztott vért. Talán olyan helyen reped meg a hártya, ahol kevesebb a hajszálér.
Nem muszály magyarázkodnod se, vagy meggyőznöd, a lényeg, hogy őszinte legyél vele.
Ostoba vagy. Nem azért kételkedik benned, mert nem véreztél, hanem azért, mert másik sráccal nyalakodtál. Én ezért simán otthagytalak volna. Undorító.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!