Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire baj, hogy még szűz...

Mennyire baj, hogy még szűz vagyok, de nincs meg a szűzhártyám? :S

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, még szűz, de tudom, hogy nincs meg a szűzhártyám (még valamikor általános iskolás koromban leestem a gerendáról és szerencsétlenül csúsztam meg, lábam közé "kaptam" a gerendát).

Ezt egy fiú észre tudja venni, hogy nincs már meg? Gondom tudom, hogy nincs belőle, de nekem ez valahogy kellemetlen dolog... :/

2013. okt. 31. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Észre veszi, de ez nem gond, sőt jobb is szerintem ha nincs vérzés.
2013. okt. 31. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg módon megsérülhet, lovaglás, sport közben is. Nem vagy egyedül ezzel, azt hiszem.

Ettől nem vagy kevesebb és nem ugyan az, mint ha összefeküdtél volna X számú fiúval. Ne görcsölj ezen! ;)

22/F

2013. okt. 31. 22:48
 3/12 A kérdező kommentje:

Éééértem, köszönöm :)

Annyira nem idegeskedtem rajta azért, de felmerült bennem, hogy ebből bárminemű "hátrányom" lehet-e. Vagyis ez nem jó megfogalmazás, de érthető voltam szerintem :)

2013. okt. 31. 22:51
 4/12 anonim ***** válasza:
há hogy estél el tee!
2013. okt. 31. 23:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy tesiből világ életemben balfék voltam, nem még tornából :D És megszédültem, lecsúsztam valahogy és igen sikeresen kiviteleztem. A tanárt mondjuk nem igen érdekelte, holott felállni alig tudtam o_O :D

Akkor még nem gondoltam mellesleg, hogy a szűzhártyám szakadt át, csak megijedtem, hogy megjött, pedig nem akkor kellett volna. De mostani fejjel már tudom, mi történt... :/

2013. okt. 31. 23:19
 6/12 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam,hogy valaki egy gerendával vesztette el dehát kinek a pap kinek a papné..amúgy nem gáz sztem.mond meg a srácnak,hogy ez van és kész.
2013. nov. 5. 17:35
 7/12 anonim válasza:
..és még rekordot is döntesz,neked volt eddig a legvastagabb szerszámmal dolgod a világon..:D
2013. nov. 5. 17:38
 8/12 A kérdező kommentje:

De hülyék vagytok :D De legalább egyedi vagyok. Ha kérdezik, ki vette el a szüzességemet, megmondhatom, hogy a gerenda. Ebbe nem gondoltam még bele :D

De ezt miből tudja amúgy? Mármint hogy nincs meg (ha nem mondom meg). Látszik?

2013. nov. 5. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg tükörrel. Nincs mélyen, látható.
2013. nov. 5. 23:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Hasonlítási alapom viszont nincs, mert akkor nem néztem még meg :D De mindegy :"D
2013. nov. 5. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!