Szerintetek ez ribis dolog?
Figyelt kérdés
14 vagyok, és elvesztettem a szüzességem. Használtunk gumit, szóval nem lehet belőle baj.. Nem tudom mit gondoljak. Szerelmes vagyok abba akivel elvesztettem, és jó is volt, sőt, meg sem bántam, mert már elég érettnek tartom hozzá magam (testileg-lelkileg is), de félek hogyha kiderülne akkor a környezetem elítélne.. Szerintetek? :(2013. nov. 1. 16:17
21/24 anonim válasza:
Jaj hát persze, mert az úgy van, hogy a pszichológus megmondja , hogy na kislányom Te érettebb vagy a korodnál. Hidd el , másoknak is mondja, hogy érettebbek...csak ez az egy irritált,ahogy kijelentetted, hogy 'nem tehetek róla, hogy érettebb vagyok a koromnál' ez elég nagyképű kijelentés. Meg mi az, hogy neked más a gondolkodásmódod? Elárulom, hogy ezen a világon MINDENKINEK MÁS A GONDOLKODÁSMÓDJA. Na szia!
22/24 anonim válasza:
Tudod kislány az az érett aki belátja ha hibázik,sőt előtte átgondolja mielőtt cselekszik.Egy érett ember nem hangoztatja Ő milyen érett,mellesleg nem szexel 14 évesen.
23/24 A kérdező kommentje:
Belátom ha hibázom,és átgondolom a dolgaim mielőtt megteszem .. Sajnálom, nem akartam hogy nagyképűnek tűnjön, de nem igaz, hogy senki sem képes elhinni, és mindenki megállapítja egy kérdésből, hogy ez biztosan nem igaz én nem lehetek érettebb.. de mindegy, nem is ez volt a kérdés.
2013. nov. 3. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!