Szerintetek ez ribis dolog?
1/24 anonim válasza:
Ha szereted, viszontszeret és elég érett vagy hozzá, akkor nem ribis dolog szerintem.
2013. nov. 1. 16:18
már maga a kérdés feltétele bizonyítja, hogy nem vagy még érett kb semmire sem az életre.
2013. nov. 1. 16:18
Szerintem kicsit korai 14 évesen, de így, hogy szerelemből (remélem nem 1-2 hét járás után) tetted, nem ribis.
2013. nov. 1. 16:20
4/24 A kérdező kommentje:
viszontszeret!
miért ne lennék érett semmire? ezt egy kérdésből állapítod meg? csak nem szeretném, hogy bárki is elítéljen ezért.. nem tehetek róla, hogy érettebb vagyok mint a korombeliek! és itt nem csak a testi dolgokra gondolok. sőt, én szánom azokat akik 13/14 évesen azért vesztik el, hogy "menők" legyenek, vagy hogy túlessenek rajta.
5/24 A kérdező kommentje:
dehogy 1-2 hét járás után! nyilván már sokkal régebb óta együtt vagyok vele, és ő az a bizonyos első szerelmem :)
Hát én is 14 vagyok, fiú, de szerintem ez egy kicsit sok. Szerintem mi még gyerekek vagyunk, és viselkedjünk is úgy! Lehet régimódi vagyok, de ezt én annyira nem díjazom, arról nem beszélve, hogy ha ezt te nem tudod magad megítélni, akkor nem lehetsz túlzottan érett. Én sajnálnám így elvesztegetni a gyerekkoromat. Egyébként te tudod, hogy mennyire érzed kínosnak.
2013. nov. 1. 16:24
7/24 A kérdező kommentje:
nem az hogy nem tudom megítélni, én egyáltalán nem tartom "ribisnek", viszont ha a többi ember megtudná, nyilván lenézne. pedig nem kéne, ugyanis megint hangsúlyozom, érettebb vagyok a korombeliekhez képest, sok szempontból. nyilván nem ezzel fog eltelni a gyerekkorom, de igazából az nem is nevezhető gyerekkornak, hogy a délutánjaimat tanulással töltöm (gimibe járok, elég nagy az elvárás) és táncórára járok. szóval nem vesztegetek semmit..
Ha viszont szeret akkor nem fog egy hónap múlva jönni a kérdés: Csak kihasznált hogy felejtsem el?
14 évesen még korai, én idősebb vagyok, de még mindig szűz és nem bántam meg. Volt már pár eset amikor lefektettek volna ha nem gondolkodok, persze azt mondta mind hogy szeret.
Senkinek ne mondd el, csak mondjuk két év múlva, és akkor is azt mond: Most vesztettem el. Mondjukba kérdésed stílusát nézve nem vagy ilyen tipikus ribinek mondható.
2013. nov. 1. 16:40
Picit azért még tényleg gyerek vagy... Ne értsd félre, nem ítéllek el... Felnőni majd akkor fogsz, ha megérted azt, h megfelelni magadnak kell és nem a környezetednek, mert Te Te vagy...
2013. nov. 1. 16:44
10/24 Soluna válasza:
Szia! Nem ítéllek el, de megvan a véleményem erről a dologról. Hidd el én sem voltam apáca... most sem vagyok. de nagyon korainak tartom amit tettél. Gyermek vagy még semmi más! De a lényeg, hogy védekeztél, ez dicséretes maradjon is így. Mindenesetre nem örülnék ha a Lányom ennyi idősen veszítené el... sőt annak sem ha 14 évesen már ezen járna az agya....
2013. nov. 1. 16:55
Kapcsolódó kérdések: