Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ez ribis dolog?

Szerintetek ez ribis dolog?

Figyelt kérdés
14 vagyok, és elvesztettem a szüzességem. Használtunk gumit, szóval nem lehet belőle baj.. Nem tudom mit gondoljak. Szerelmes vagyok abba akivel elvesztettem, és jó is volt, sőt, meg sem bántam, mert már elég érettnek tartom hozzá magam (testileg-lelkileg is), de félek hogyha kiderülne akkor a környezetem elítélne.. Szerintetek? :(
2013. nov. 1. 16:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! mindegyikben van valami igazság, és fontosnak tartom a véleményeteket. nyilván megértem, hogy nem tűnik hétköznapinak, és azzal is egyetértek hogy nem a környezetemnek kell megfelelnem, hanem magamnak. De mivel ez igazából nem tartozik különösebben senki másra, csak kettőnkre, ezért nem kell megtudnia senkinek!:)
2013. nov. 1. 17:08
 12/24 anonim ***** válasza:
Ez nem ribis. Szerintem jól tetted, csak azért hülyeség várni éveket, mert a társadalom elítélne. Szarni kell a sok ítélkező emberre. Pont ők azok, akik a legnagyobb hibákat elkövetik és hogy nyomorúságukat enyhítsék inkább kurv áznak vagy egyéb pejoratív jelzővel illetnek embereket.
2013. nov. 1. 17:23
 13/24 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezzel most megnyugtattál valamennyire. :)
2013. nov. 2. 11:01
 14/24 anonim ***** válasza:
Nos szerintem igen ribis dolog 13-15 évesen egyszerűen nem érettek a gyerekek a szexhez,attól,hogy szőrösödsz nő a melled még egy éretlen,fejletlen gyerek vagy.Amúgy minden kis csitri érettnek tartja magát,de csak a barbizáshoz vagytok érettek..beteg ez a tinitársadalom nő meg a szüleik is...
2013. nov. 2. 13:13
 15/24 anonim ***** válasza:
*no
2013. nov. 2. 13:20
 16/24 anonim válasza:
énis 14 éves lány vagyok, de nem feküdnék le senkivel, de ha te úgy gondoltad hogy tényleg megfelelő minden hozzá, akko nem ribis dolog, de viszont ha pár hete vagytok együtt az.
2013. nov. 2. 13:55
 17/24 anonim ***** válasza:
62%

De jó, h minden 14 évesen szexelő lány érettnek vallja magát :D kicsit idegesítő mert kb. olyan mintha lenéznéd a korodbelieket. Csak mert nem játszanak felnőttesdit . Te honnan tudod, hogy érettebb vagy a korodbelieknél? Honnan tudod, ki min ment/megy keresztül élete során ? Egyszerüen ez irritáló. Pl itt vagyok én. Tizenéves koromban az volt a legfőbb szórakozásom, hogy a haverokkal jártam az utcát és röhögtünk mindenen, marhaságokról beszélgettünk, idétlenkedtünk. Ebből kifolyólag mindenki idétlen, éretlen hülye gyereknek tartott aki szembe jött velünk. Viszont azt senki sem tudta, hogy:

-az általánosban és a gimiben is az egyik legjobb tanuló voltam, nem volt olyan évvége, hogy ne kapjak könyvet vagy oklevelet, esetleg díjat versenyekért, stb.

-az apám alkoholista idegbeteg volt, aki mellett/miatt otthon nem igazán lehetett nevetni, még boldognak lenni sem.

-én voltam anya jobb keze, én főztem minden nap, én foglalkoztam a kis öcsémmel, mivel anya dolgozott , minden rám szakadt, tanulásra késő este jutott idő.

És még sorolhatnám. Most mondhatnám, hogy én sokkal éretebb voltam anno nálad, de nem. Nem voltam érettebb, csak nehéz sorsom volt. Ezt egyébként nagyon kevesen tudták anno.

Nah, így éretlenezd le a korosztályodat..

nem tudhatod te hogy ki min ment át , attól mert nem játsza meg a komoly dívát 14 évesen.

Mert ez a szememben nagyon szánalmas, hogy látom ezt a sok 'éretebb vagyok az Atya Úrnál is'. Ne hangoztasd ezt senkinek.

Egyébként szerintem korai volt 14 évesen, de nem ítélkezek ha neked így volt jó. Meg Te egy érett , nemi életet élő, tánciskolába járó, 'leánynő' vagy, MIÉRT ÉRDEKELNE MÁSOK VÉLEMÉNYE?

2013. nov. 2. 21:24
 18/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem csak apád volt idegbeteg:/
2013. nov. 2. 21:41
 19/24 DarkLantern ***** válasza:
100%

Szia,

A kérdés felvetődése bizonyítja hogy önmagad sem tudod eldönteni mit gondolj a dologról. Ha nem lennének kétségeid azzal kapcsolatban hogy "ribi" vagy-e vagy sem akkor nem írtad volna le a kérdésedet. Illetve a kérdés feltevése bizonyítja hogy nem vagy érett, hisz ha az lennél el tudnád magad dönteni, és nem vadidegen emberek véleményére lennél kíváncsi. Mond el anyudnak, ő vagy gratulál, vagy veszekszik, de az ő véleménye a döntő nem a miénk.

2013. nov. 2. 23:53
 20/24 A kérdező kommentje:

Kedves #17. Mi a fene bajod van neked? Leírtad az életed, oké most én is leírhatnám az enyém, és hidd el, hogy 100x rosszabb sorsom van mint neked, még sem írom ki mert akkor meg biztos sajnáltatnám magam. (mellesleg én is kitűnő vagyok, és nem egy putri kis suliban hanem egy olyan iskolában ami benne van az ország 10 legjobbja között, sorolhatnám még a dolgaim de nem teszem)

és honnan tudom, hogy érettebb vagyok? talán onnan, hogy más a gondolkodásmódom, és ezt nem én találtam ki, hanem a pszichológus mondta, de te biztos jobban tudod, mert én csak egy "leánynő" vagyok.

Azért van a gyakorikérdések, hogy kérdéseket tegyünk fel, de úgy látszik te ezt nem érted. Hát nem fogok veled leállni vitatkozni, ez a te véleményed oké.

És ismét mondom hogy SZERINTEM NEM RIBIS, kívülállók véleményére voltam kíváncsi.

2013. nov. 3. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!