Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megbecsülendő...

Szerintetek megbecsülendő vagy elítélendő az, hogy 23 évesen nem voltam még nővel, mert nem vagyok megalkuvó, hanem inkább megfelelő partnerrel lennék sokáig?

Figyelt kérdés
Én sehogy se tudnék úgy együtt lenni valakivel, akivel semmilyen vonzalmat nem érzek. Érzelem nélkül nem menne. Nekem nincs nagy ideálom, mert elég sok fajta nő tetszik, csak nem jön be olyan sok.
2013. okt. 30. 16:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Szerintem te is lődd le magad barom! Ha ilyenekből kevesebb lenne jobb világot élnénk!
2013. nov. 14. 11:36
 22/27 anonim ***** válasza:

Elitélendő/megbecsülednő? Egyik sem. Nem vagyok a birád! Te érzed, hogy neked melyik.

Ha ezt az egészet úgy érted, hogy összejöhettél volna egy nővel, és szeretkezhettél volna vele, de te inkább "várod az igazit", akkor azt hiszem rosszul döntöttél. Feleslegesen tagadtál meg magadtól valamit egy ideálért,

aminek egyértelmű gyakorlati haszna is van, ha elfogadod. Például, ahogy az elöttem szóló is jelezte: felszednél némi tapasztalatot, és az "igazi" kisebb eséllyel lesz csalódott ha lesz köztetek szex.

És van itt még egy fontos szempontom is. Tipikusan az "éhesen nem megyünk vásárolni" szabályra gondolok. Az önmegtartóztatás homályositja az objektivitást, és belelovall az "igazi" keresésébe.

Ha szeretkeznél, sokkal objektivebben látnád azt, akit keresel, nem idálokat látnál, hanem hús-vér nőket,

akik imádni valóak. Ezt a hibát egyébként főleg a nők követik el, rájuk jellemző, és emiatt a gyk tele van ideálokkal felvértezett, de 20-30 éves szűz lányokkal. Ezek azok, akik aztán 40 évesen max 1-2 kapcsoalttal a hátuk mögött még mindig nem értik, miért nem "találják az igazit", (az idálok fogjai),aztán pedig a "már nincsenek igazi férfiak" posztok :)

Eközben pedig a "miért hagytak el", és "miért csaltak meg" posztok százai.

2013. nov. 14. 11:44
 23/27 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak későn érő típus vagyok, és 3 éve ért engem egy olyan családi vesztesség ami miatt depressziós voltam és nem olyan rég gyógyítottam ki magamat belőle. Ideálom nincs, csak nem tetszik nekem mindenki, tehát tök mind1, hogy milyen a haj színe és a szem színe, és a magassága. Előtte többször próbálkoztam lányoknál, de nem jött össze.
2013. nov. 14. 11:52
 24/27 anonim ***** válasza:
"mert nem vagyok megalkuvó, hanem inkább megfelelő partnerrel lennék " ebből számomra az jött le, hogy elég válogatós vagy :)
2013. nov. 14. 12:05
 25/27 A kérdező kommentje:
Kicsit igen, de ki nem válogat? Nem azt mondom, hogy legyen full szép. Fontos, hogy legyen belső értéke, de tetsszen is kívül, gondolom a legtöbb ember nem szánalomból jön össze valakivel.
2013. nov. 14. 12:42
 26/27 Noydra ***** válasza:

Így viszont nincs értelme a kérdésnek.

Te egy olyan kérdest tettél fel, amiből mindenki arra következtet, hogy már lehetett volna szexuális kapcsolatod, de te az igazi keresése végett elszalasztottad ezeket.

Mert ahogy az előbb írtad, hogy "próbálkoztam, de nem jött össze".

Szóval ezek szerint te nem vársz, hanem kifogásként használod a sikertelenségedre az "igazira várást".

De ez csak tipp :)

2013. nov. 14. 14:05
 27/27 anonim ***** válasza:
48%
na utolsó ebben teljesen igazad van, engem meg üzenetekbe fenyeget :) de te jol kifejtetted neki
2013. nov. 14. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!