Szerintetek tapasztalt, vagy ugyanolyan tapasztalatlan partnerrel jobb elveszíteni a szüzességet? Miért?
Teljesen lényegtelen.
Olyannal jobb aki szívből szeret, és oda figyel rád. :)
Ha két ember őszintén szereti egymást, onnantól fogva úgysem számít, h tapasztaltak-e vagy csak az egyik, vagy az egyik sem.
29/F
"Kedves" Utolsó!
Nem egészen értem, mi a problémád a tapasztaltabbal,persze mindenki magából indul ki!!!!
Én is ezt tettem:a tapasztaltabb párommal több mint fél évet vártunk, mire megtörtént, és utána hat évig voltunk együtt,és vele együtt összesen három pasi volt az életemben,egyikük a jelenlegi párom négy éve. Mi is ebben a kurv@s??????
Nem vagyok Isten , és nem is akarok az lenni.
Nem is kell egyetértenünk, hisz nem vagyunk egyformák.Nem is akarlak meggyőzni sem Téged,sem mást, a saját tapasztalatomat és nem véleményemet írtam le.
De Te az írod, tényeket írsz:a tények bizonyított állítások!Tehát hol olvastad ezt a bizonyítást, hogy te ezt tényként közlöd,olyan stílusban amilyenben!?
Valóban teljesen tökmind1...:)
még vicces is lehet a maga nemében, ha nem izgultok rá, és nem feszengtek...
amúgy meg nem is kell...ez úgyanúgy hozzátartozik egy normális, felnőtt kapcsolathoz,mint pl.: a csókolózás...
természetesen ésszel...;)
persze az első lesz egy jó darabig a viszonyítási alap...
nekem pl. fájt,vérzett...stb..és nem is volt létszükséglet nálam a szex...
persze ember és kapcsolatfüggő...
mert azóta mással vagyok boldog párkapcsolatban...
és átértékeltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!