Hogyan lehetne jobb, hogyan tudnék én is elmenni?
20évesen voltam együtt az első komolyabb barátommal, akibe nem voltam szerelmes, de szerettem volna már együtt lenni valakivel. Sajnos addigra már elég tág voltam(önkielégítéstől) és mintha misem történt volna"szeretkeztünk". Fél évig voltunk együtt és vége lett, közben sokat voltunk együtt, de én sosem tudtam arra koncentrálni, hogy én is elmenjek, nekem az volt a fontos, hogy neki minél jobb legyen és minél ügyesebb legyek.
Aztán megtaláltam azt akire mindig is vágytam és aki azóta a férjem lett.
Sajnos eddig sem volt hüvelyi orgazmusom, ami nagyon bánt. Próbálok koncentrálni, de belül nem olyan érzékeny.
Tudom, hogy attól van, mert akivel először voltam az miatt ez rögzült belém,hogy nem fontos, hogy én is elmenjek. Mostanában többször eszembe jut, hogy tudom, hogy a férjemnek voltak szűz barátnői és ő vette el nekik és jó lett volna ha vele vagyok először, talán ilyen értelemben nem így alakulna a szexuális életem.
Férfiak: volt valaki akinél tudtatok változtatni ezen,hogyan?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Elösször is tapasztalatom szerint a dolog fele fejben dől el.Ha egy nő igazán szerelmes akkor sokkal nagyobb az esélye az igazi kielégülésre.Lehet hogy több hangsúlyt kéne rátennetek az előjátékra,hagyd hogy megkeresse benned a g pontot és ha úgy ki tud elégíteni akkor semmi gond nem lessz ,mert utána már csak javulni fog a dolog!
Van még valami:bizonyos nők 30-40-éves korukig nem is tudják hogy milyen az igazi orgazmus!
Csinálhatsz még valamit:Miközben sexeltek közben nyúlj magadhoz nyugodtan!És célszerű végigmenni jó pár pózon és azok a legjobbak ahol nem látjátok egymás arcát!!! :)
Remélem segítettem!Üdv!
Köszönöm a tanácsot!
A 30-40közötti nőkben mi változik meg, jobban rá tudnak hangolódni?
Nem tudom hogy mi változik ,meg ,csak azt tudom hogy egy csomó nő sokkal később éli át az orgazmust mint egyesek...
Ez lehet annak is oka hogy valaki túl fiatalon kezdi el és nem érik be hozzá,ezt Én nem tudhatom...
35/F a mostani dugópajtásommal (lehet oltani prüdek) , közel fél évbe telt, amire elmult az "orgazmuskényszere" , és nem görcsös akár többórás erölködés kell hozzá, hogy el tudjon menni, hanem anélkül ,hogy cél lenne az orgazmus, jön magától. A leirtak alapján neked is van komplexusod, nem is egy, talán segit amit elmondok.
Nem te vagy tul tág, hanem vagy kicsi volt az elsönek, vagy nem tudta használni , 2-3 gyerekes csajom is volt, és nem vok egy szupermen , de mégis müködött a dolog, mindkettönknek jó volt.
Egyetlen probléma az veled, hogy ahelyett, élveznéd a szexet, egyrészt azzal foglalkozol, hogy a partnerednek minél jobb legyen, másrészt pedig ott kering az agyadban a "most se fogok elmenni" érzés.
Nagyon egyszerü azt mondani, hogy ne ezekkel foglalkozz, hanem teljesen engedd el magad, csinálj mindent ösztönösen, megtenni annál nehezebb.
DE, gondolj bele, a férjed szeret, nem vár el töled semmit, magadért szeret, nem kell neki megfelelned , és nem kihasználás, ha a saját élvezetedre koncentrálsz, mert minden normális férfinak sokkal jobban esik ha teljesen kielégit egy nót, mintha csak ö megy el sex közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!