Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megbecsülendő...

Szerintetek megbecsülendő vagy elítélendő az, hogy 23 évesen nem voltam még nővel, mert nem vagyok megalkuvó, hanem inkább megfelelő partnerrel lennék sokáig?

Figyelt kérdés
Én sehogy se tudnék úgy együtt lenni valakivel, akivel semmilyen vonzalmat nem érzek. Érzelem nélkül nem menne. Nekem nincs nagy ideálom, mert elég sok fajta nő tetszik, csak nem jön be olyan sok.
2013. okt. 30. 16:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is megbecsülendő, ha tényleg így gondolkozol. Nekem is elég konzervatív a véleményem erről, még ha nem is annyira, mint neked, szóval én mindenképp értékelem, ha valaki ilyen. 21L
2013. okt. 30. 16:25
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Ha neked is jó így, akkor meg miért érdekel más véleménye? Én őszintén szólva teszek arra, hogy ki mit gondol, nekem ez így megfelel és kész. Úgyhogy maradj is ilyen, én örülnék annak, ha a leendő párom is hasonlóképp gondolkodna. 22L
2013. okt. 30. 18:20
 13/27 anonim ***** válasza:
nagyon jó, pont ilyet keresek *.*
2013. okt. 30. 20:23
 14/27 anonim válasza:
28%
Annyira nem gáz ,de az az lesz ha csajjal leszel és eldurransz 30msc alatt. Azért kella tapasztalat Hol találsz te 23évesen szűz csajt mi?? Kifogsz egy olyan csajt akit szeretsz emgminden ,de úgy ba.sszik mint a gép akkor mit cisnálsz mi? kidob mert nem keféled meg úgy mint agy állat. Szóval gyakorolj.
2013. nov. 3. 12:19
 15/27 A kérdező kommentje:
Honnan veszed, hogy hamar eldurranék? Meg miből gondolod, hogy nekem csak szűz csaj kéne? Az ilyen emberek miatt, mint te tart itt a világ! Lődd le magad!
2013. nov. 3. 12:38
 16/27 anonim ***** válasza:
Az azért elgondolkodtató, hogy 23 éves korodig nem találtál olyan lányt, aki megfelelő.
2013. nov. 3. 15:57
 17/27 A kérdező kommentje:
Tini koromig eléggé antiszociális voltam sajnos, aztán ért engem egy családi veszteség amit több évig nem tudtam feldolgozni. Ezt nem kifogásként írom, hanem tényként.
2013. nov. 3. 17:07
 18/27 anonim ***** válasza:
49%

"Kifogsz egy olyan csajt akit szeretsz emgminden ,de úgy ba.sszik mint a gép akkor mit cisnálsz mi? kidob mert nem keféled meg úgy mint agy állat. Szóval gyakorolj."

Erre azért kicsi az esély, a szexuális kultúra a béka segge alatt van, kevés a minőségi szex. A legtöbb fiatal csaj örül, ha a partnere egy kicsit is odafigyel az ő élvezetére, szex közben egyáltalán 1-2x elélvez vagy ha legalább minimális előjáték van és nem csak a "2 perces durr-bele" megy egyből.

2013. nov. 3. 18:00
 19/27 A kérdező kommentje:
Pedig épp ez az, hogy én minőségi szexet tudnék nyújtani, mert én benne lennék mindenbe a kötözésen át a durva csókolózásig. Tudom, hogy ezt szüzen mondom, csak egyszerűen nem vagyok az a típus aki váltogatná a nőket, csak eggyel lennék együtt akit megbecsülök!
2013. nov. 3. 20:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Ekkora kamut, már régen keféltél volna ha nem lennél szerencsétlen. Csak előadod ezt a baromságot hogy az igazira vársz.
2013. nov. 14. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!