Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves szűz lány akinek...

24 éves szűz lány akinek pasija sem volt soha. Szerintetek kinézik belőlem?

Figyelt kérdés

Csomószor volt már hogy a munkatársaim beszélgettek előttem a szexről, persze én nem szólok soha közbe csak hallgatok, de tegnap előjött valami és rákérdezett az egyik csaj hogy "Miért, te nem így szoktad?" csak vágtam rá egy fejet mert hát nem mondom el hogy szűz vagyok még, 24 évesen....

Akkor nem is gondolják rólam hogy szűz vagyok?

2013. okt. 23. 12:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azt hiszik, hogy már nem vagy az.

De, ha én lennék a munkatársad, és kiderülne Rólad, egyáltalán nem zavarna, sőt kifejezetten örülnék egy szűz csajnak.

2013. okt. 23. 13:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy még szűz vagy?
2013. okt. 23. 15:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Én meg már nem vagyok szűz, de az agyamra megy, hogy 15 éves korom óta hallgatom, ahogy a menő és nagyszájú lányok kiteregetik szexuális életüket, amit leseszrok és az enyémről érdeklődnek amihez a semminél is kevesebb közük van. Szóval rólam is hihetik ilyen alapon h szűz vagyok, mert csak néhány baráttal beszélek a szexuális életemről.

23N

2013. okt. 23. 16:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekik ez tökre természetes, hogy ők már elvesztették, az emberek 90%-a már elvesztette, és azt hiszik, mindenki így van ezzel. Nem feltételezik, hogy vannak kivéltelek, kissé szűk látókörűek is, mert azt hiszik, olyan a világ, amilyennek elképzelik. Ha akarod, elmondhatod nekik nyugodtan, hogy az vagy. Nincs benne szégyellnivaló. Bár nem lehetnek túl értelmes emberek, nem tudom, érdemes-e még ezt elmondani nekik.

Én is az vagyok, pedig 30+ /F vagyok, nem adtam csak úgy oda magam a lányoknak komoly kapcsolat nélkül, kevésbé komoly kapcsolat meg nem elég ehhez. Most lehet megdöbbenni.

Ha van kedved, kérdező, írhatnál privátot, beszélgethetünk a témáról.

2013. okt. 23. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy bírod kérdező?
2013. okt. 23. 18:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem gondolják, ha kikérdezték a véleményed.:)
2013. okt. 23. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!