Titeket zavarna, ha a lány aki tetszik nem szűz?
Van egy lány, aki nagyon tetszik,én 16 vagyok ő 15 éves és nem szűz.Találkozgattunk, és nagyon bele szerettem.
Nagyon tetszik de ez azért zavar, hogy 15 és nem szűz :/
Ennyi idősen igen, zavarna. Ha ilyen fiatalon ilyen könnyen elmegy valakivel, az semmi jót nem vetít előre. Én elkerülném.
22/F
Visszasírom azokat az időket, mikor az ilyen nőket még kivetette magából a társadalom. Akkor még volt esélye egy férfinek érintetlen lányt találnia egy életre szóló kapcsolat céljából. Ma már csak a vallási fanatikusok között van ilyen. Én pedig ezért nem leszek vallásos.
Még 30 sem vagyok, de egyszerűen felfordul a gyomrom a mostani világtól, ahol a nők abból űznek sportot, hogy mennyien dugják meg őket, a férfiak meg abból, hogy mennyi nőt dugnak meg.
Ha pedig egy férfi szűz az bizonyára csak tapasztalatlan lehet. Mert attól szerzi meg a tapasztalatot, ha megmártotta ő is a fa szát néhány részeg, drogos pi nában. Az ám a férfiasság, attól egy életre megtanulja, hogyan okozzon örömet egy nőnek és hogyan NE okozzon fájdalmat egy szűz lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!