Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves szűz lány akinek...

24 éves szűz lány akinek pasija sem volt soha. Szerintetek kinézik belőlem?

Figyelt kérdés

Csomószor volt már hogy a munkatársaim beszélgettek előttem a szexről, persze én nem szólok soha közbe csak hallgatok, de tegnap előjött valami és rákérdezett az egyik csaj hogy "Miért, te nem így szoktad?" csak vágtam rá egy fejet mert hát nem mondom el hogy szűz vagyok még, 24 évesen....

Akkor nem is gondolják rólam hogy szűz vagyok?

2013. okt. 23. 12:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Most már tudjuk :)

Viccet félretéve. Nincs ráírva az emberekre, hogy szűz-e vagy sem, csak feltételezzük, hogy 24 évesen már nem az.

2013. okt. 23. 12:16
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod el?
2013. okt. 23. 12:16
 3/16 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb lehet feltűnik nekik de most szerintem azt hiszik csak nagyon szemérmes vagy.
2013. okt. 23. 12:17
 4/16 anonim ***** válasza:

Ez elég fura kérdés.

Nem tudhatják hogy szűz vagy-e vagy nem, de egy 24 éves nőről gondolják, hogy nem az. Ezt nem sértésből mondom, csak a többség így van.

2013. okt. 23. 12:18
 5/16 anonim ***** válasza:

őrizd meg az Igazi számára, ezt becsülöm benned.

szerintem sem gondolják rólad hogy még az vagy, nem kell félned, nem lehet mindenki olyan szabadszájú mint a munkatársaid

2013. okt. 23. 12:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Írj egy privit nekem és megoldjuk a magány és a szüzesség problémát is.
2013. okt. 23. 12:25
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát senkinek sincs a homlokára írva, hogy SZŰZ.

Miért nem leszel szerelmes és éled boldogan az életed?

2013. okt. 23. 12:27
 8/16 anonim ***** válasza:
kérdésedre válaszolva ha így kérdezte akkor nem nézte ki belőled de baj van ha még az vagy....miért nem vesztetted még el mire vársz? Mert az h ha ronda vagy mondjuk nem akadály láttam már nagyon csúnya nőket pasival gyerekkel...szóval ez nem kifogás az oka az fejedben keresendő vagy a nagy ő re vársz vagy félsz vagy nem tudom mi....
2013. okt. 23. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha tudják, h ennyire válogatós vagy, akkor lehet, h ezt is sejtik.
2013. okt. 23. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:

Egy felnőtt, nem visszataszító, nem bigottan vallásos lányból nem nézik ki, hogy még szűz.

Ahhoz, hogy az legyél jópár pasit kellett elutasítanod.

2013. okt. 23. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!