Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Már nem szűz lányoktól kérdeze...

Már nem szűz lányoktól kérdezem hogy milyen fajta fájdalomra számítsak?

Figyelt kérdés

2013. okt. 10. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Kb 3-mas erossegure.
2013. okt. 10. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát olyan feszítőre.
2013. okt. 10. 17:29
 3/8 A kérdező kommentje:
ugy értem szúró vagy milyen falta?
2013. okt. 10. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
*fajta
2013. okt. 10. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
feszít. de nem igazán lehet leírni. nem lehet semmihez hasonlítani. va, akinek nem fáj, van, akinek kicsit, van, akinek nagyon, és jön még ehhez ugye a vérzek/nem vérzek. én a nagyon fájós és vérzős voltam, de azt is simán túl lehet élni.
2013. okt. 10. 18:26
 6/8 anonim válasza:
Emberfüggő.
2013. okt. 10. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát az én példámból kiindulva semmire. (először nem sikerült behatolni, de ahelyett, hogy tovább próbálkozott volna, még többet kényeztetett szájjal, és utána szinte simán bement). Nekem csak szokatlan volt az elején.
2013. okt. 11. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Én semmilyen fájdalmat nem éreztem. Jó volt, hogy bennem van, élveztem az első perctől. Én nem véreztem, mondjuk nekem szűzhártyám olyan mintha nem is lenne, így nem volt mi vérezzen.
2013. okt. 12. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!