Srácok ha választhattok egy szűz vagy egy már nem szűz lány között melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:26
31/33 horex válasza:
Jobb már egy kilyukasztott csaj mint egy amit nekem kellene kilyukasztani."
Baromság!
Egy válaszban sem olvasom, hogy amelyik jobban tetszik, amelyikbe beleszerettem.
Egyszer minden lány/fiu volt szűz és ha nem is olyan az első szex mint később, nem gond ez.
Ezzel mindenki foglalkozik,mindenkiben ott egy csöpp kisebbségi akkor. Aki ezt tagadja, hazudik.
32/33 anonim válasza:
Én voltam szűz lánnyal, én is szűz voltam, nem volt nagy élmény. Mindkettőnknek fájt és egyikünk sem élvezte. Egy évig szexeltünk, aztán, mivel egyikünk sem lelte örömét benne, szakitottunk. Úgyhogy legközelebb inkább tapasztaltabb lányt szeretnék.
33/33 anonim válasza:
Valaszthatok? Ugyerted mindketto akarja? Akkor megdugnam a nemszuzet, aztan oszejonnek a szuzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!